#mætoo eller #metoo

En tråd i 'Galleri' startet av Naturmedisinsentralen A/S, 1 Feb 2018.

 1. Naturmedisinsentralen A/S

  Naturmedisinsentralen A/S Member

  Innlegg:
  56
 2. Stoppet Banned

  Innlegg:
  2.037
  Dette må jo være et nytt lavmål? Det er jo flaut å se på. Det er jo verre enn Viagra spamen som fra tid til annen havner i mailboksen.

  Skal man fremstå som seriøs og virkelig ønsker å selge dette produktet, så tror jeg at det kan være lurt å fokusere litt seriøst på markedsføringen og produktet.
   
 3. Naturmedisinsentralen A/S

  Naturmedisinsentralen A/S Member

  Innlegg:
  56
 4. Stoppet Banned

  Innlegg:
  2.037
  Å referere til en kampanje som går på seksuell trakassering og overgrep på kvinner er etter mitt syn usmakelig. Og når det gjelder et produkt som dette i tillegg, så forsterkes usmakeligheten. Det er hvertfall min mening.
   
 5. Naturmedisinsentralen A/S

  Naturmedisinsentralen A/S Member

  Innlegg:
  56
 6. JesperCUR

  JesperCUR New Member

  Innlegg:
  29
  Likte den, litt humoristisk sans i disse alvorlige tider gjør absolutt ingenting. Denne kampanjen det refereres til er dratt helt ut av proporsjoner.
   
 7. Stoppet Banned

  Innlegg:
  2.037
  Jeg er helt enig i at det må være fullt lov med humor rundt alvorlige saker. Men det tar seg bedre ut at Thomas Gjertsen tar seg av det. Eller at det tas opp i sammenhenger der det er naturlig. Hadde videoen vært satire og ikke en reklamefilm, så ville jeg kunne forstå det. Men jeg tenker at å selge et potensmiddel og referere med humor til en slik sak blir helt feil.

  Dette er jeg også helt enig i. Men det hjelper ikke dem som virkelig er berørt at noen missbruker situasjonen og drar den helt ut på viddene. Som for eksempel å bruke kampanjen i et maktspill, eller til egen vinning. Det blir bare trist.
   
  Boo liker dette.

Del denne siden