Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Mal for epostutsending

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Hei,

Jeg har over en liten stund jaktet på et webbasert program for å sende ut epost til brukere som har meldt seg inn i diverse nyhetsbrev. Jeg finner igrunn ingenting som ikke koster mange hundre dollar, så da tror jeg heller jeg lager noe selv. Da er jeg ute etter erfaring fra folk som har sendt ut nyhetsbrev til brukerne sine før

Hva lønner seg best?

1. Lage en skikkelig mal, med bilder, HTML koder osv. Det er jo ikke noe hemmelighet at den "vanlige bruker" blir fasinert av dette enn vanlig tekst, men hvordan unngår man at den havner i spam?

2. Gjøre slik FHM sitt nyhetsbrev gjør, sende ut en kort tekst som inneholder en lenke, som igjen henviser til siden hvor dem har utformet et nyhetsbrev?

Det er sistnevnte som egentlig passer best, for da kan jeg utforme nyhetsbrevet slik jeg vil. Men det er kanskje mindre sjanse for at folk leser den, hvis det bare er vanlig kjedelig tekst?
 

picxx

Well-Known Member
Om du skal reklamere for gambling, porno eller noe annet "grått" foreslår jeg at du gå for metode #1... "sjokkmetoden"... "trykk nå"!

Om du har et legalt nyhetsbrev å frembringe foreslår jeg at du ikke serverer en masse svada, men forholder deg til det kunden er henspeilet på å få.

opt-in nyhetsbrev er derfor kjempelækkert... :)
 

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Er for Juiced! Sende ut en mail i uka/måneden med oppdateringer fra siden, litt morrolenker osv! Kanskje slenge ved noen ukens babes samples..

Hva er opt-in?
 

picxx

Well-Known Member
en mail i uka fra en slik side er nok bare fint... all den tid den dreier seg om relevante ting , som mottaker har skrevet seg opp på .
 
Topp