Markedsføring via LinkedIn - Noen som bruker dette?

perksp

Member
Som tittelen sier, er det noen som bruker LinkedIn til markedsføring? Eller er det stort sett ment som et sted å samle profesjonelle kontakter?
Jeg selv er en aktiv bruker i passiv forstand, dvs at jeg ikke poster noe, men følger med og får nye kontakter i ny og ne.
Har du erfaring så del gjerne.
 

Steven

Member
Kommer vel litt annpå bransjen.

Men definitivt er det ett sted for å markedsføre ulike stillinger eller annet viktig.
 

perksp

Member
Selvsagt kommer det ann på bransjen, men er det "verdt" noe å fronte bedriften der? Som du sier så er det jo i hovedsak stillinger og headhunting som det florerer mest av.
 

xdex

Medlem
Dersom du skal markedsføre noe, "må" det i hvert fall være ting som er interessant for bedrifter. Dette vil være alt fra aksjekurser, nedbemanning, ny teknologi osv. Blogg-innlegg, og kjedelig "VG" nyheter, blir det ikke særlig blest rundt. Pekepinnen er vel at "alt" som legges ut, bør være rettet mot bedrifter, slik at ledere, mellomledere eller annet, kan snappe opp nyheten og bringe den videre for å skape kommunikasjon rundt emnet. Det å få følgere er også en utfordring, så man må først ut via andre sosiale medier, for å skape følgere til linkedin. Mange besøker linkedin gjerne ukentlig, og ikke daglig, derfor behøver man ikke like mye innhold heller.
 
Topp