Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nå er det mulig å stemme opp og ned søkeresultatene i Google!

Ståle

Medlem
Skriver kun en kort post om dette her på forumet, da jeg har skrevet en lengre post i bloggen på engelsk her:
Google Launches SearchWiki - Vote The Search Results Up and Down | VikingBlogger.com

Google har lansert noe de kaller "SearchWiki". Kort fortalt kan man som google account bruker stemme opp sider som man ønsker skal rangere øverst på siden. Man kan også slette sider man ikke ønsker å se i et gitt søkeresultat, og er det en side man ønsker å finne kan man enkelt og greit legge den til, og den vil dukke opp øverst.

Dine endringer i søkeresultatene vil kun være synlig for deg når du er logget inn på din account, og skal ikke være en faktor for rangeringer generelt. Men, man har mulighet til å se en "digg-versjon" av søkeresultatet ved å klikke på en link nederst på siden kalt "See all notes for this SearchWiki". Du blir da tatt til en side, hvor de sidene som har flest stemmer for det aktualle søkeordet dukker opp først.

Hva tror folket?
 

Gaasehud

Medlem
Fint det ikke gjelder de "ordentlige" resultatene. Da vil det bare bli til at folk stemmer sine egne sider og alt blir rot. Men morsomt påfunn ... :p
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
Fint det ikke gjelder de "ordentlige" resultatene. Da vil det bare bli til at folk stemmer sine egne sider og alt blir rot. Men morsomt påfunn ... :p

Tror google er smartere enn som så. Tror at med tiden kommer dette til å bli en stor faktor når det kommer til rangering av sider generelt. Google kommer nok til å ha gode algoritmer for å identifisere hvem som er verdt å høre på.
 
Topp