Nettbutikk "ferdigløsning"

En tråd i 'Nettbutikk' startet av perksp, 13 Mar 2019.

 1. perksp

  perksp Member

  Innlegg:
  131
  Hei,

  Det er stor sjanse for at jeg gjentar meg selv, men jeg finner ikke en "ferdig løsning" som jeg føler har alt jeg ser etter. Dette blir nok et noe diffust innlegg, beklager det.

  På nåværende tidspunkt er mine prosjekter i startfasen. Jeg har testet ut Abicart en stund og dette fungerer Ok til prosjekt #1, men er igjen noe usikker på prosjekt #2. Det er selvsagt gunstig om begge prosjektene kan kjøres fra samme løsning.
  Pris er selvsagt viktig i en startfase, men det samme er funksjon. Ser at flere løsninger har en fin månedspris, men igjen må det kjøpes tilleggsfunksjoner for en sum som jeg mener er litt på viddene. Andre løsninger har mengder med funksjoner, men mangler kanskje en eller to som er vesentlig for mine prosjekter.

  Jeg leser, prøver å teste ut osv forskjellige løsninger, men kanskje dere guruer kan tipse om leverandører som jeg enda ikke har sjekket ut?

  Design, brukervennlighet, betalingsmetoder, frakt, lagerhåndtering, støtte for eksternt lager, sosiale medier, SEO, B2B, B2C, skalerbar, osv osv er viktige faktorer. Gjerne til en pris til rundt 6-999.- per måned (om det er mulig)

  Tips om løsninger tas imot med takk!
  (Ja jeg vet om woocommerce, prestashop, magento etc, men ønsker ikke drifte selv)
   
 2. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.906
  Du må nok bare innse at du ikke får noen 100% ferdig løsning til deg, det gjør nesten ingen, fordi alle har forskjellig behov.
   
  xdex og thomasstr liker dette.
 3. xdex

  xdex Medlem

  Innlegg:
  1.540
  Bruk noen tusenlapper på å få utviklet funksjonaliteten som mangler i f.eks. woocommerce eller magento, så er du godt rustet i fremtiden. Dette er vel de to løsningene som har størst støtte innenfor norsk infrastruktur (økonomisystemer, lager etc.)
   
 4. perksp

  perksp Member

  Innlegg:
  131
  Er nok redd for det, men noen løsninger ser ut til at de skal ha meget mye ekstra får hva jeg anser som "basic" Men jeg er nok mye mulig kravstor.

  Noen med erfaringer med smart-web.no sin løsning?
   
  Pong liker dette.
 5. Pong

  Pong Jeg selger sʇɥƃıluʍop :)

  Innlegg:
  3.440
  Du kan kanskje sette opp et Excel ark med dine "need to haves" og "nice to haves", fylle den ut for woocommerce og annet du har sett på, og spør smart-web hva de skal ha?
  Mye av rutinene klarer man fint gjøre for hånd men for meg ville det fort være: 1. kjedelig, 2. tidskrevende, 3. demotiverende. Dette avhenger hvertfall av hvem man er.
  Du trenger kanskje ikke ha 100% klart fra dag 1? Da kan det xdex sier implementeres over tid, eller så finnes det kanskje ekstra plugins som gjør det du skal få gjort?
   
  thomasstr og perksp liker dette.
 6. perksp

  perksp Member

  Innlegg:
  131
  Godt tips Pong! Dette har jeg ikke tenkt på :)
   
 7. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.906
 8. Janne79 Banned

  Innlegg:
  57
  Har du et svar som kan gi noe fornuftig heller? Latterliggjøring av andre svar blir jo bare tull.
   
  ptomter og Pressis AS liker dette.
 9. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.906
  Det var svar til Pressis AS, som har endret kommentaren sin nå. De skrev noe om at de kunne skreddersy en ferdigløsning :D
   
  xdex liker dette.

Del denne siden