Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nettbutikk med erotiske leketøy vurderes solgt

Shopkeeper

New Member
Hei!

Vi går videre i våre allsidige gründer-drømmer, og vurderer derfor å selge vår spennende nettbutikk www.sexleken.no med erotiske leker og hjelpemidler, sexy klær, morosaker til utdrikningslag m.m.
Siden er i full drift siden februar 2014.

Siden har vært markedsført ved hjelp av Google Adwords, annonser på Gaysir.no, nyhetsbrev til eksisterende kunder, samt til tilhengere på butikkens Facebook-side. Nye eiere bør ha et stort potensiale å spille videre på her, samt bør øke butikkens synlighet via andre kanaler.

Nettbutikkens struktur og info-tekster er på norsk, men mye av produktinformasjonen er på engelsk, basert på opprinnelig produktimport fra vår største distributør.
Gradvis oversettelse av disse tekstene til unik norsk tekst er det viktigste tiltaket for fortsatt vekst, og vil gi særdeles mye bedre ranking i organiske søk, da nåværende engelske tekster gir duplikater med en del andre websider.
Oversettelse av tekster på et så stort og allsidig vareuvalg er et svært viktig SEO-tiltak, og hadde vi hatt tid ville vi selv gjennomført dette for å følge butikkens store vekstpotensiale videre.

Butikken er oppdatert, ryddig og grafisk attraktiv, og det er også etablert en stilig "Sexleken.no"-logo som bidrar til butikkens identitet.

Noen butikkdetaljer:
  • Plattform: 24Nettbutikk
  • Betalingsmåter: PayPal og Nets Netaxept
  • Lager: Kun minimalt lagerhold (tilbudsvarer), ingen varer selges med butikken.
  • Avtaler med flere norske samt en gigantisk britisk distributør. Vi plasserer som regel samleordre hos dem og har varene her i.l.a. ca 5 dager for ompakking til flere kunder. Mindre ordre sendes ofte som dropshipping direkte fra vår distributør til kunde.
  • Butikken er helt uavhengig, og kan dermed tilby spesialimport av produkter kunder etterspør, noe vi også har gjort i flere tilfeller. Ingen bindinger til å tilby det samme som alle andre butikker, m.a.o.
  • Facebook-side medfølger.
  • Ca 4.300 produkter opprettet i butikken, noen med norsk tekst, de fleste på engelsk.
  • Gjennomsnittlig ca 50 unike daglige besøkende.
  • Ingen gigantisk inntektskilde ennå, men de salgene som kommer dukker opp på bakgrunn av søk, ikke markedsføring. Flere norske tekster er dermed et enkelt men tidkrevende tiltak for særdeles god vekst.
Det som selges er med andre ord en komplett, "ready-to-run" nettbutikk hvor salgsverdien hovedsakelig ligger i de hundrevis av timer som er lagt ned i oppretting, oversetting, bilderedigering, design m.m, samt det potensialet siden har med den forestående oversettingen.

Prisantydning 99.000,- + MVA

Håper dette høres spennende ut!
Ta kontakt med undertegnede for spørsmål / bud.
Hilsen Tord, post(at)sexleken.no.
 

Even

New Member
Føler det mangler mange viktige nøkkeltall her som er med å avgjøre hva siden faktisk er verdt.

Hva var fortjenesten i 2014?
Hvor stor er følingen deres i sosiale medier?
Hvor stor er epostlisten?

Et domene og noen avtaler i storbritannia er jo ikke verdt en drit om det ikke er penger å tjene her?

Hva er det som med butikken som gjør at dere mener den er verdt 99.000?

Er kanskje kritisk her, men hvis dette er en nettbutikk som går greit med et okei overskudd og dere ikke vil drive det lenger hvorfor ikke outsource det meste og ansatte en til å drive for dere å ta ut overskudd selv?
 

Johan

Medlem
Veldig høyt priset. Normalt prises nettbutikker etter omsetning og/ eller resultat. Det spiller ingen rolle hvor mye eller lite arbeidsinnsats man har hatt med å bygge opp butikken.
 
Topp