Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nettbutikk selges

borge

New Member
Hei.

Har en nettbutikk for forbrukerelektronikk og tilbehør til dette. Nettstedet er under .no domene, og navnet er i tillegg varemerkeregistrert. Butikken har vært i drift i ca 6 mnd., men grunnet forandring i livssituasjon, har den ikke fått det fokus den fortjener.

Selve butikken er bygget på eget design i en wordpress-modul, og er enkel å håndtere for de som ikke er godt bevandret på nettet. Vi mener at dette er et godt potensiale å bygge videre på for deg som har tid, stamina og ønsker å gjøre det stort.

Vi har også opparbeidet et bra design på butikkens facebook-side, som taes over.

Vil også være behjelpelig med å videreføre leverandøravtaler, har 3 gode leverandøravtaler. (Disse leverandørene sender også varer direkte til sluttkunde(dropshipping), slik at du ikke trenger å ha disse varene på lager)

Butikken er ferdig oppsatt med betalingsløsning for paypal, forhåndsbetaling til bankkonto og postoppkrav/faktura.

Grunnen til at vi vil selge er rett og slett tiden, vi har ikke den tiden visynes denne butikken fortjener, og dermed blir det heller ikke hentet ut potensialet i butikken.

Hvis ønskelig, kan også AS'et overtas.

Ønsker å få tilbake utgifter med å bygge det opp, og det ligger på 10.000,- NOK. Evt. kan betaling være sovende eierandel i videre drift. Har du spørsmål, send meg PM eller send meg epost på borge@c-angle.no
 
Topp