Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nettportal med stort potensial selges (AS)

Status
Stengt for ytterligere svar.

JohnBarnes

New Member
AS etablert februar 2009. Nettsted utviklet i løpet av 2009 – svært omfattende.
Nettportalen retter seg mot mennesker og familier på flyttefot – og spesielt alle som planlegger/tenker å flytte til ny kommune.
Svært stort annonsepotensial – evt affiliate.

For fullstendig salgsprospekt – se her.

Pris; 290.000,- eller høystbydende.

Kontakt gjerne selger for mer info; mrcs.john@gmail.com (Ikke PM).
 

JohnBarnes

New Member
Vi ønsker å avvente åpenhet rundt nettadressen. Av hensyn til eksisterende kunder ser vi viktigheten av diskresjon mht både nåværende og fremtidig eier.
Men ved henvendelse og tilsendt prospekt vil man selvsagt få innsyn.
 
J

Jiberish

Guest
Men...antall besøkende (unike) på månedsbasis? Inntekter per idag? Er systemet egenutviklet? Hvilken plattform?
 

Tonny Kluften

Administrator
Hele annonseteksten:

--------------------------------------------
Nettportal med unikt konsept uten direkte konkurranse. Etablert våren 2009 – salgsdrift siden årsskiftet 2009/2010. Jevn omsetning i 2010, men med et betydelig ubrukt potensial.

Nettportalen retter seg mot mennesker og familier på flyttefot – og spesielt alle som planlegger/tenker å flytte til ny kommune. Bygger betydelig oppunder det som lenge har vært ”i vinden”; flytte på landet, flytte til et bedre og tryggere oppvekstmiljø, bo utenfor de store byene etc etc.

Målgruppen er definert som alle mennesker/familier som enten planlegger eller vurderer å flytte. Det essensielle er at de som er på flyttefot eller tenker/drømmer om det, skal kunne finne de tilbudene hver enkelt kommune har å by på. Hver enkelt kommune presenteres redaksjonelt med flotte bilder/videoer, men også med oversikt over jobbmuligheter, skole-/barnehagetilbud, fritidstilbud etc.

I tillegg presenteres leverandører som flyttebyråer, lokale/regionale strømleverandører, boligalarm-leverandører, internett/bredbånd-leverandører osv – annonsører/leverandører som har nyttige tilbud til folk på flyttefot. Siden nettportalen tar for seg alle kommuner i hele Norge vil man enkelt kunne sammenligne muligheter fra kommune til kommune, region til region. Svært mange kommuner har fokus på tilflytting og nettportalen har blitt tatt meget godt i mot av norske kommuner. Med stadig høyere besøkstall ser også næringslivet og annonsører at dette er et godt sted å presentere seg gjennom ulike profileringsløsninger.

De økonomiske mulighetene ligger i annonsesalg, samt profileringsløsninger rettet mot kommunene selv. Det største potensialet finner man utvilsomt hos lokale/regionale næringsdrivende. For lokale banker, flyttebyråer, rengjøringsbyråer, strømleverandører, aviser osv. er det viktig å vise seg frem for nye innflyttere i kommunen.

Etter etableringen av AS’et og nettstedet i 2009 gikk det meste av tiden med til utvikling av nettsted, administrasjonssystem osv. Annonsesalget har kommet i andre rekke, men det har vært en jevn omsetning siden årsskiftet 2009/2010. Omsetningen har kommet tross mangel på salgspersoner/ressurser.

Nå som nettstedet virkelig har tatt form bør annonsesalget rulles ut i betydelig grad.
Dette vil bli ny eiers store oppside. For rett person(er) er dette en svært gunstig mulighet.
--------------------------------------------
 
J

Jiberish

Guest
Anbefaler alle dere med dumme spørsmål å lese teksten i innlegg nummer 1.

"Kontakt gjerne selger for mer info; mrcs.john@gmail.com (Ikke PM)."

Dumme spørsmål? Lurer på hvem som er dum her.

Jeg har ikke sendt noe på pm, jeg har postet et spørsmål på et forum som går opp mot en opprinnelig post. Hvis du mener det er feil så bør du sjekke hva et forum er. Hvis man poster ting på et forum så må man også forvente svar på den tråden.

Jeg ber ikke om nettadressen, bare om litt info som er helt naturlig å legge ut når man vil selge en webside.
 

Tonny Kluften

Administrator
Spørsmål direkte relatert til produktet er tillatt her på forumet når det gjelder salgstråder. Dette er et forum, ikke et sted for rubrikkannonser. Om selger velger kun å svare på epost og ignorere spørsmål her, det er hans sak. Så send ham en epost og ikke klag her om dere ikke får svar på spørsmål her.
 
Sist redigert:

JohnBarnes

New Member
Beklager litt sent svar på innleggene - sånn går det når møter tar for mye tid...:-s

Det er nok ikke snakk om store besøkstall foreløpig. Vi har kun basert oss på SEO og henvisnings/lenke-bygging for å få besøk.
Ligger på ca 5000 unike besøk pr mnd. 15.000 sidevisninger omtrent.
Potensialet er betydelig større. Mer informasjon om det i eget prospekt.

Som sagt - flere svar kan fåes ved henvendelse til mrcs.john@gmail.com
 
Status
Stengt for ytterligere svar.
Topp