Nettside VS. app

En tråd i 'Webutvikling' startet av Tonny Kluften, 11 Okt 2018.

 1. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.817
  Hvordan ville dere ha løst følgende situasjon?

  Jeg har en kunde som ønsker at tilgang på bestilling av produkter (B2B, proffkunder) skal være mest mulig tilgjengelig. Derfor vil de lage en app slik at det bare er å trykke på ikonet på mobilen for å starte bestilling. Men de får en god løsning for bestilling på nettsiden deres så det blir overkill å lage både app og nettsidebestilling.

  Det blir umulig å få kundene til å lage en snarvei til nettsiden på mobilen så det jeg tenker er at å lage en app som kun sender brukeren til nettsiden, samt logger kunden inn der, kan være løsningen. Så bestiller kunden på nettsiden.

  Hva tror dere om det?
   
 2. Stein Ove Helset Hacker

  Innlegg:
  251
  Jeg tror ikke du får godkjent en app på App Store on den kun skal brukes til å sende en bruker til en nettside / vise en nettside i et webview. Apple har blitt litt strenge på at de ønsker at appen skal tilby noe mer en hva nettsiden kan.
   
 3. T SL

  T SL Active Member

  Innlegg:
  224
  Med moderne nettsider/backend via REST aPI, boer du lett kunne lage en app i tillegg til nettsiden, men ser ikke helt poenget for hvorfor de ikke kan lage en snarvei.

  Vi har mye web forms for kunder, hvor det registreres kundedata og evt betaling, event-registreringer mm. Vi bruker bare en nettside, og legger inn snarvei paa iPad med f.eks. 'Kunderegistrering engangsbetaling', 'Nytt lead', 'Kunderegistrering gjentakende betaling', 'Booking moeterom' etc. Saa sender vi alt inn i Hubspot eller hvor enn kunden vil ha det.
   
 4. Selvfiks

  Selvfiks Medlem

  Innlegg:
  186
  Det er jo som du skriver Tonny at mange har valgt å løse det med nettside vs app.

  Alternativet er at appen bruker samme database som nettsiden og skriver direkte til den.

  Med de forhåndsregler man må ta.
   
 5. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.817
  Bra tips. Det er også mulig at appen ikke trenger å ligge ute nettet andre steder enn på deres hjemmeside, de må godkjenne at noen blir kunde før de får lov til å bestille noe.

  Tak for tips TS L.
   

Del denne siden