Noen som kan hjelpe meg???? Vær så snill!

En tråd i 'Blogging' startet av Toril, 15 Mai 2014.

 1. Toril New Member

  Innlegg:
  10
  Hei, hei!

  Jeg har et stort problem, eller dvs.to problem. Har to hjemmesider (en privat hjemmeside, og en hjemmeside for mitt katteoppdrett). I tilknytning til hjemmesidene mine har jeg to blogger som er tilknyttet mine domener. En katteblogg som er tilknyttet kattehjemmesiden min, og en hverdagsblogg som er tilknyttet hverdagshjemmesiden min. Bloggene mine er i wordpress format.

  På mandag da jeg skulle logge meg på bloggene mine fikk jeg overhodet ikke til å logge meg på med brukernavn og passord. Det gjelder begge bloggene mine! Jeg kommer bare ikke inn! Har prøvd både i Google, Explorer og firefox.

  Hva kan være feil? Er det noen som kan hjelpe meg? Hva gjør jeg?

  Webansvarlige der jeg har serveren for hjemmesiden min kan over hodet ikke noe om blogger. Han bare drifter hjemmesidedomenene mine!

  Håper på svar!

  Hilsen
  Toril
   
 2. zapotek

  zapotek Medlem

  Innlegg:
  3.689
  Vanskelig å si. Sikker på at du har skrevet riktig passord? Hvilken feilmelding får du?

  Har du et lett passord (av type "123456") som enkelt kan gjettes ved gjentatte forsøk? Det er mange "boter" som kontinerlig forsøker å hacke wordpressblogger på denne måten. Ser du noen forskjeller på bloggen din før og nå?
   
 3. Toril New Member

  Innlegg:
  10
  Ja, jeg er 100% sikker på at jeg har skrevet riktig passord på begge bloggene, og passordene jeg bruker er ikke lette (store og små bokstaver + tall).

  Når Jeg ser på bloggene mine ser det er de akkurat som de var. Flere av mine bloggvenner får heller ikke til å kommentere på bloggene mine. Fikk tilbakemelding fra ei bloggvenninne på mandag at hun ikke fikk kommentert der.

  Jeg får ikke feilmelding i det hele tatt. Kun at jeg ikke får skrevet inn brukernavn og passord. Som sagt det gjelder begge bloggene. De er på hver sitt no.domene.

  Toril
   
 4. Pong

  Pong Jeg selger sʇɥƃıluʍop :)

  Innlegg:
  3.456
  Det han kan gjøre er å gå inn i databasen og legge til en annen bruker.
  Da skal han ha litt kunnskap til hvordan bruker-infoen fungerer, men det er Google fint til. Uansett: det må inn to poster, en i wp_users og en post i wp_usermeta (som forteller at den nye brukeren er admin).

  I wp_usermeta skal det være meta_key: wp_capabilities, meta_value: a:1:{s:13:"administrator";b:1;} og som user_id id'en på posten han la inn i wp_users.
  Tror jeg.

  Jeg tror også han burde kunne klare dette.
   
  Sist redigert: 15 Mai 2014
 5. Toril New Member

  Innlegg:
  10
  Tusen takk for svar :)
  Han som drifter dette er helt grønn på dette området på slike ting, og han tørr ikke begynne å gi seg ut på dette. Kunne du være så inderlig snill å hjelpe meg med dette?

  Toril
   
 6. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.954
  Hva skjer når du ber om å få nytt passord på innloggingssiden?
   
 7. Toril New Member

  Innlegg:
  10
  Jeg får beskjed om dette: ERROR: Enter a username or e-mail adress. Jeg kommer ingen vei. Alt er låst på en måte.

  Toril
   
 8. Pong

  Pong Jeg selger sʇɥƃıluʍop :)

  Innlegg:
  3.456
  Jeg kan kun gjør noe hvis jeg har tilgang til databasen.
   
 9. Toril New Member

  Innlegg:
  10
  Det hadde jeg satt kjempestor pris på at du aner ikke :) Hva trenger du av opplysninger? Kan sende deg en privat melding med opplysningene mine.


  Toril
   
 10. Travellingman

  Travellingman Nettgrunder

  Innlegg:
  2.111
  Tror du må skaffe deg en ny "drifter" :p

  Det var jo nylig en oppdatering på WordPress, oppdaterte du manuelt eller skjedde det automatisk?
   
 11. Tony J

  Tony J Alle skal få

  Innlegg:
  1.509
  Kreds til deg Pong :) Håper problemet ditt løser seg Toril. Edit: Kreds til alle forøvrig.
   
 12. Toril New Member

  Innlegg:
  10
  Jeg har ikke oppdatert noe på mine blogger jeg.

  Det som har skjedd nå ca. kl.23.00 var at jeg skulle logge meg på hverdagsbloggen min, og jeg kom inn :) Alt var inntakt på hverdagbloggen min.

  Jeg greide å logge meg på katteoppdrettsbloggen min også, men absolutt alt innhold på dashboard var borte. Kan det skyldes oppdateringen kanskje?

  Åh det er så irriterende, for jeg vil jo ikke miste alle bildene jeg har på katteoppdrettsbloggen min. Har jo fått meg ny sponsor også.

  Jeg er elendig til tekniske ting. Det er min venninne Carina Josefine som har ordnet oppsettet med word press oppsettet på bloggene mine, layout m.m.

  He, he, he :) Er kjempefornøyd med de som drifter hjemmesidene mine, for det er bra lagringskapasitet på domenene mine.

  På katteoppdrettshjemmesiden min har jeg mange bilder som jeg har lagt ut, og det krever jo plass selv om jeg gjør bildene mindre i størrelse slik at siden skal lastes fort opp.
   
 13. Toril New Member

  Innlegg:
  10
  Det håper inderlig jeg også :)
   
 14. Travellingman

  Travellingman Nettgrunder

  Innlegg:
  2.111
  Du burde absolutt sette deg litt inn i dette, plugins og oppdateringer av WordPress skjer stadig vekk. Tipper dette beror på en plugin som ikke er helt kompatibel med siste versjon av WordPress. Kanske du bruker noen gamle plugins som ikke er oppdatert på lenge?
   
 15. Toril New Member

  Innlegg:
  10
  Ja jeg vet det, men jeg synes akkurat sånt er så vanskelig så lenge alt står på engelsk, og da skjønner jeg ikke hva de spør om.

  Det andre problemet er alt på dashboardsiden er tomt når jeg logger meg på katteoppdrettsbloggen min!
   

Del denne siden