Noob skal bli rik!

En tråd i 'Introduksjon' startet av noob, 26 Okt 2014.

 1. noob New Member

  Innlegg:
  7
  Jeg fikk ihvertfall noen klikk mer med denne overskriften så jeg har vel lært noe :) Men jeg har ikke mer ambisjoner enn å gjøre noe fornuftig ut av fritiden min. (er oljearbeider av yrke)...

  Har vært intr. i å tjene penger på nett og internettmarkedsføring i ett par år.
  Det begynte med at jeg kjøpte domener ment for videresalg. Listet en haug med domener på sedo uten suksess. Har vel noe med at domener som jeg synes høres kult ut ikke automatisk kan selges for 5k usd.hehe.

  Gikk videre til å bygge opp nettsider med wordpress. Skrev en haug med artikler om clickbank produkter på engelsk (har faktisk aldri bygd en norsk nettside). Jeg skjønte vel fort at uten trafikk får man ikke kommisjon. Artiklene var ikke akkurat SEO optimalisert og lenkebygging visste jeg ikke hva var. Begynte å lese meg opp på SEO og fikk mine første clickbank salg etterhvert. Første salget jeg hadde var på ett treningsprogram kalt visual impact muscle building. lol..

  Prøvde meg etterhvert i "make money online" nisjen. Kjøpte i den forbindelse ett IM kurs av en kar som heter James Scholes. Var ett meget bra kurs hvor målet var å bygge en anseelig e-mail liste. Hadde ett par salg her og der men denne nisjen er meget vanskelig å ha suksess i (min erfaring ihvertfall) så jeg hoppet av ganske kjapt.

  Det siste prosjektet jeg hadde var en amazon affiliate side i verktøys nisjen. Jeg snittet vel tilslutt på 500 usd i mnd før amazon slettet kontoen min. Jeg hadde visst brutt noen retningslinjer om linking. Jeg cloaket alle linkene mens i deres retningslinjer står det at man ikke har lov til det. Greit nok. Jeg dreit på draget,men jeg lærte ihvertfall at fra nå av skal jeg finstudere retningslinjene til etthvert affiliate program jeg er en del av.

  Etter denne opplevelsen med amazon har jeg bestemt meg for å gjøre ting skikkelig. Har registrert ett enkeltmannsforetak (kommer nok noen spm fra meg ang dette etterhvert) og har begynt å studere SEO anno 2014. Kommer nok til å satse på reine amazon og clickbank nisje sider men kanskje jeg begynner å snuse på norske affiliateprogrammer etterhvert. Har regget ett "norsk" .net domene og ett .no domene for å ha en plan på det men vi får se.

  Takker de av dere som gadd å lese alt.

  mvh
  noob
   
  Ludde og metallian liker dette.
 2. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.966
  Velkommen hit og lykke til! Vi hører mer enn gjerne om hvordan ting utvikler seg.
   
  noob liker dette.
 3. noob New Member

  Innlegg:
  7
  Takk for det. Etter å ha hengt på warriorforum i snart to år (I h... så mye fjas og svada det er der) ser jeg fram til å kunne lære av alle de dyktige folkene på webforumet :)
   
 4. metallian

  metallian Medlem

  Innlegg:
  1.620
  Interessant :) velkommen!
   
  noob liker dette.
 5. rune69

  rune69 Gjerrigknarken sjøl Forumleder

  Innlegg:
  1.557
  Morsomt å lese. Velkommen skal du være :) (Og ta gjerne en kikk i signaturen min - dersom du vil møte likesinnede feis tu feis).
   
  noob liker dette.
 6. i-net

  i-net Medlem

  Innlegg:
  791
  lykke til :) har et par produkter på clickbank om du vil promotere de hehe.. men clickbank & amazon affiliates er det nok av i verden. ikke det enkleste å starte med, men for all del stort potensial. bare å stå på og ikke gi opp.
   
  noob liker dette.
 7. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.693
 8. noob New Member

  Innlegg:
  7
  Hvilken nisje er produktene dine i? :)

  Amazon og clickbank er kanskje ikke det enkleste,men håper og tror at det fortsatt er høyt volum/lav konkuranse nøkkelord som man kan angripe. Gleder meg til å sette i gang nå :)
   
 9. noob New Member

  Innlegg:
  7
  Skal faktisk se litt på den datoen :)
   
 10. Travellingman

  Travellingman Nettgrunder

  Innlegg:
  2.113
  Velkommen hit :)

  Jeg maskerer av og til min afflinker, vet du eller noen andre om de "norske" affselskapene har tilsvarende regler som Amazon?
   
  noob liker dette.
 11. Jens1986 Medlem

  Innlegg:
  663
  Jeg maskerer tradedoubler. Spurte la dette var lov her på forumet for lenge siden og fikk ja.
   
  noob liker dette.
 12. noob New Member

  Innlegg:
  7
  Hadde vært greit å vite ja. Vil tro at konverteringsraten går ned med en umaskert link.
   
 13. spikre

  spikre peterhamre.no

  Innlegg:
  1.308
  AdService har til og med laget sitt eget verktøy for å maskere lenker. De er altså helt motsatt av Amazon.
   
 14. pleb

  pleb Medlem

  Innlegg:
  1.068
  Velkommen!

  De feilene du har gjort allerede vil du nok oppleve at du har lært mye av. Lykke til videre - og hold oss gjerne oppdatert.
   
  noob liker dette.
 15. noob New Member

  Innlegg:
  7
  Ja jeg har lært,og den lærdommen tar jeg med meg videre.
  Jeg har vel alltid hatt en slags learning by doing tilnærming,og da må man bare forvente ågå på trynet av og til.
   

Del denne siden