Ny annonsør på WF

En tråd i 'Nytt fra WF' startet av Tonny Kluften, 23 Mai 2014.

 1. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.969
  Webspesialisten har kommet inn som annonmsør her på WF. Det kan være verdt å ta en kikk hvis du skal ha dedikert server, den prisen de har er veldig bra, fordi den inkluderer support/drift.
   
  Sist redigert: 2 Jul 2014
 2. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.969
  Har akkurat lagt inn et nytt banner for Webspesialisten.no øverst her på wf, banneret går ut juli, men jeg vet ikke hvor lenge tilbudet på kr 999 varer, har ikke snakket med dem da det er andre som ordner med annonseringen her.
  Men jeg tenkte jeg ville gjøre dere som ikke har så mye peiling på å leie servere at 999 er grisebillig rett og slett. Jeg har sjekket hva man får for prisen hos dem og det er mye, til og med for den vanlige prisen deres får man vanvittig mye for pengene. Og det er særlig fordi man får med drifting av serveren i prisen, det er ikke vanlig. Det vanlig er å betale fra 700 til 1100/timen for tjenester innen drifting.

  Dette ser sikkert ut som at jeg skal gi gi dem ekstrareklame fordi de er annonsører, men det er ikke tilfelle. Jeg syns bare at tilbudet er for godt til å ikke nevne siden mange her på WF er på leit etter serverplass.

  Jeg er sikker på at medlemmer her som har peiling på servere og priser er enig at dette tilbudet er knallbra.
   

Del denne siden