Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Ny TD-funksjonalitet: Kategorisering

Mats@TD

Medlem
Vi har lansert ny funksjonalitet i grensesnittet akkurat nå. Det er snakk om en forbedret og dypere kategorisering av din nettside.

Gå inn på Innstillinger > Nettsideinformasjon og rediger en av dine registrerte nettsider. Du skal da få muligheten til å dypere spesifisere nøyaktig hva din nettside inneholder og hvilke kategorier den faller inn under.

Dette er en del av en større oppdatering som er underveis og informasjonen vil kunne f.eks. brukes av TradeDoubler til å målrette spesifikke kampanjer fra vårt kampanjenettverk mot din side. I tillegg er det også noen av de første sidene som vi flytter over på ExtJS JavaScript-rammeverket - som gir oss etterhvert et mye bedre grensesnitt :)

Releasen i dag skulle også ha inneholdt et helt nytt "Help Center" med FAQs, manualer og guider, men det ser ikke ut til å ha gått live helt enda. I Help Centeret vil du finne masse nyttig informasjon og her vil vi kunne legge ut svar på stort sett alt hva affiliates lurer på.

Kommer tilbake mer rundt dette når det er live.
 

Mats@TD

Medlem
.. og der var HELP CENTER live også. Dere finner denne nederst i menyen til venstre.

Ser at vårt oversettelsesbyrå har gjort en halveis jobb, så må nok ta en manuell gjennomgang av oversettelsen i HELP CENTER :) Denne skal bli bedre oversatt i de neste dagene.

Her bør dere kunne finne svar på veldig mye forksjellige hva gjelder TradeDoubler og våre systemer.
 
Topp