Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nye priser. Annonsering på Musikk-guiden.net

Min forrige tråd ble låst. Vet ikke helt hvorfor, men samme det. Jeg prøver på nytt. Prisene for annonsering på musikk-guiden.net har blitt opddatert. Men før jeg gir deg prisene vil jeg prøve å forklare akkuratt DEG hvorfor du bør annonsere hos oss.

Musikk-Guiden.net ble startet opp 3 januar og har økt i antall besøkene hver uke siden da. Med topp plasseringer i søkemotorer og ekstrem markedsføring blant annet på kudos, blogglisten, bloggurat, bloggrevyen, nettby samt pinging på de største nett portalene på internet har vi klart å få et meget høyt besøks antall på så kort tid. Vi har akkuratt nå 118 Feedburner abonnementer, og totalt 140 RSS abonnementer. Noe som er veldig bra for en norsk webside/blogg.

Visst du har besøkt Musikk-Guiden i det siste har du sikkert lagt merke til endel provoserende innlegg, dette er med vilje. Provoserende innlegg selger enten man vil innrømme det eller ikke og fører til at besøkende kommer tilbake til websiden/bloggen ofte mange ganger om dagen. Noe som vil øke DIN sjanse til å få din annonse hos Musikk-Guiden klikket på.

Vi bruker wordpress pluginen Adrotator på alle våre annonser. Dvs at per annonse plassering på webstedet vil en annonse bli rullert. Den plasseringen du velger å annonsere på hos oss vil ha 1/3 sjanse (33%) til å vise DIN reklame per "PAGE VIEW". Dette vinner alle parter på. Du vinner på dette pga annonseblindhet hos våre besøkende.


^vil minne deg på at uke 6 ikke er over enda ;) Vi jobber også på spreng for å få den grønne søyla på bildet over til å bli enda høyere i forhold til den blå ;) Men vil minne på at linker på webstedet vårt i artikler og også reklamen på webstedet vårt kan ha noe med page loads søyla er litt lav. I gjennomsnitt har vi allikevel 1.6 Page loads per besøk noe som er ganske bra for et websted som er litt over en måned.

Priser
468x60 banner i headeren - 100 kr per måned, ved to måneder annonsering 175 kr 3 stk
350x250 banner øverst i artikler - 400kr per måned, ved to måneders annonsering 700kr - 3 stk
160x600 banner i venstre sidebar - 100 kr per måned, ved to måneders annonsering 175kr - 2 stk
160x600 banner helt til høyre - 200 kr per måned, 350 kr ved to måneders annonsering 3 stk
468x60 banner under kommentar feltet - 75 kr per måned, 135 kr ved to måneders annonsering - 2 stk
Tekst linker under kalenderen - 50 kr per måned, 100 kr ved to månedres annonsering - 10 stk

Prisene er basert på hva vi antar vi hadde tjent i Tradedoubler/adsense inntekter i stedet. Lengre annonse avtaler kan diskuteres. Priser kan desverre ikke diskuteres siden vi da taper penger.

BØR du annonsere hos oss?
Vi tillater ikke gambling, ulovlige nedlastinger av musikk eller annet, porno osv.
Vår målgruppe er barn og unge mellom 10-23 år, enkelte dager i uken med faste spalter kan vi oppleve brukere som er opp til 40 år, basert på spørreundresøkelser på siden vår har vi funnet ut dette.

Evt spørsmål kan sendes musikkguiden (at) gmail.com eller sendes som privat melding til meg.

Mvh Tor Gunnar :)
 
Sist redigert:

picxx

Well-Known Member
Hvitt ctr har du for nisjen reise?
 
Hvitt ctr har du for nisjen reise?

Lav. Musikk-Guiden.net egner seg best for annonser målrettet mot ungdom 13-25 år.

klær, utdanning, mobil, underholdning o.l. er ting som passer best å annonsere for på Musikk-Guiden.net. Og det er innen dette vi tjener bra penger på med tradedoubler sine nettverk som har disse nisjene. Vi ønsker uansett mer privat annonsering.
 
Topp