Nye tråder

En tråd i 'Ris og ros til WF' startet av erlsae, 24 Des 2014.

 1. erlsae

  erlsae Medlem

  Innlegg:
  303
  Hei,

  Jeg finner det vanskelig å finne nye tråder som har blitt opprettet her på forumet. Er dette en funksjon som kan legges til?
   
 2. Travellingman

  Travellingman Nettgrunder

  Innlegg:
  2.113
  Klikk på nye innlegg linken vel?
   
 3. Jens1986 Medlem

  Innlegg:
  663
  Da får man opp både nye og gamle tråder. Det han er ute etter er nylig opprettede tråder. Ja, det er mulig å få til med en ekstra plugin. Se forumet i signaturen min, som også er XF.
   
 4. Steve Cash

  Steve Cash Medlem

  Innlegg:
  1.742
  Uleste innlegg får en jo opp ved å trykke på lenken "Nye innlegg" i toppmenyen, den er til og med merket med antall uleste innlegg i rødt, det antar jeg at trådstarter har sett, ja. Men hvis en først har lest innlegget og lukket det, så er det ikke så enkelt å finne det igjen. I alle fall har ikke jeg funnet noen annen metode enn å merke hele forumet som lest og gå inn igjen på "Nye innlegg". Da vises undersiden "alle nylige innlegg". Og den lenken som gjemmer seg der ønsker jeg at kan legges synlig i toppmenyen.
   
 5. erlsae

  erlsae Medlem

  Innlegg:
  303
  Problemet er at nye tråder kan forsvinne i mengden av antall nye innlegg som har blitt publisert. I tillegg til at det er lettere å klikke seg inn på nye tråder og lese der ifra. Jeg ser på denne muligheten som nødvendig!
   
 6. Travellingman

  Travellingman Nettgrunder

  Innlegg:
  2.113
  Har aldri savnet en slik funksjon og jeg er medlem på mange forskjellige forum. Bruker alltid nye innlegg og så filtrerer jeg raskt ut det som ikke jeg vil lese ;)
   
 7. picxx

  picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
 8. Marius_J

  Marius_J Certified Ethical Hacker

  Innlegg:
  521
  Syns heller ikke det er noe problem :) Liker dette forumet bedre enn det gamle :)
   
  Tonny Kluften liker dette.
 9. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.970
  Hei erlsae, skjønner problemet ditt. Men det er ikke et kjempeproblem syns jeg, og tanken er å holde forumet så standard og enkelt som mulig så jeg kommer ikke til å legge inn dette nå.
   
  erlsae liker dette.

Del denne siden