Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Off-topic burde taes litt mer "alvorlig" i svada-kategorien

Dag Frogner

Supermedlem
Her i forumet er det nå slik at i "Generell snakk og svada"-kategorien er det fritt frem mtp trådtitler og diskusjon av emner. Dersom en tråd handler om hvilket bilmerke som er best, kan en bruker dra inn at i hans bil sitter det et uberfett anlegg og når nestemann kommer å sier at han, apropos anlegg, har norges dyreste hifi-anlegg i stua, er plutselig tråden helt ute av det den opprinnelig handlet om, og slik jeg ser det, ødelagt. Dersom man vil inn i tråden for å diskutere bilmerker men ser at tråden nå handler om hvilken hjemmeforsterker som er best, begynner man jo å lure litt hvorfor tråden heter "Hvilket bilmerke liker du best?"

Hvorfor i all verden er det slik at det er lov å gå så mye off-topic man vil siden man er i denne kategorien? Man burde vel alltid holde diskusjoner relevant til trådtittelen?

Det er helt greit at en tråd går litt off-topic spør du meg, så lenge den kommer tilbake til emnet i løpet av 4-5 poster.

Hva mener dere andre om dette?
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
går vel fint an å få tråden på topic igjen ved å skrive om noe som har med topic å gjøre, selv om noen har kommentert noe som er off topic?
 

looper

Medlem
Svada er jo svada ;)Og det er jo litt som ett lite Christiania, ett lite fristed hvor man kan leve ut sine drømmer uavhengig topic. Syntes det er flott å samle alt sånn i en pytt. Det e jo bærre lækkert
 
Topp