Off-topic burde taes litt mer "alvorlig" i svada-kategorien

En tråd i 'Ris og ros til WF' startet av Dag Frogner, 29 Mar 2011.

 1. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.692
  Her i forumet er det nå slik at i "Generell snakk og svada"-kategorien er det fritt frem mtp trådtitler og diskusjon av emner. Dersom en tråd handler om hvilket bilmerke som er best, kan en bruker dra inn at i hans bil sitter det et uberfett anlegg og når nestemann kommer å sier at han, apropos anlegg, har norges dyreste hifi-anlegg i stua, er plutselig tråden helt ute av det den opprinnelig handlet om, og slik jeg ser det, ødelagt. Dersom man vil inn i tråden for å diskutere bilmerker men ser at tråden nå handler om hvilken hjemmeforsterker som er best, begynner man jo å lure litt hvorfor tråden heter "Hvilket bilmerke liker du best?"

  Hvorfor i all verden er det slik at det er lov å gå så mye off-topic man vil siden man er i denne kategorien? Man burde vel alltid holde diskusjoner relevant til trådtittelen?

  Det er helt greit at en tråd går litt off-topic spør du meg, så lenge den kommer tilbake til emnet i løpet av 4-5 poster.

  Hva mener dere andre om dette?
   
 2. Msites Ltd

  Msites Ltd Livsnyter

  Innlegg:
  3.196
  Enten så holder man en tråd "on topic" eller så tillater man "off topic" - jeg synes ikke det er noen mellomting slik du gjerne vil ha det!

  Da blir det også enklest å håndheve!
   
 3. Pong

  Pong Jeg selger sʇɥƃıluʍop :)

  Innlegg:
  3.456
  Tråden kan miste litt av verdien, men ikke nødvendigvis diskusjonen. TS kan dessuten passe på den også. Svada-kategorien bruker jeg ihvertfall ikke så mye tid på, egentlig.
   
 4. Thomas Pedersen

  Thomas Pedersen Pornogründer

  Innlegg:
  632
  går vel fint an å få tråden på topic igjen ved å skrive om noe som har med topic å gjøre, selv om noen har kommentert noe som er off topic?
   
 5. looper Medlem

  Innlegg:
  842
  Svada er jo svada ;)Og det er jo litt som ett lite Christiania, ett lite fristed hvor man kan leve ut sine drømmer uavhengig topic. Syntes det er flott å samle alt sånn i en pytt. Det e jo bærre lækkert
   
 6. Msites Ltd

  Msites Ltd Livsnyter

  Innlegg:
  3.196
  Det er jo trådtitler som er "Generell snakk og svada" i den kategorien, man bør vel fremdeles holde seg til topic!?! Ellers er det vel strengt tatt ikke nødvendig med mer enn en tråd i den kategorien......
   

Del denne siden