Om Adservice Media

En tråd i 'Affiliate-programmer' startet av Adservice Media, 18 Aug 2011.

Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.
 1. Adservice Media Medlem

  Innlegg:
  43
  Adservice Media er et stort nordisk affiliatenettverk. Firmaet er i gang på 5. året, og har sete i Århus, Danmark. Vi mange attraktive kampanjer i både Norge, Sverige, Danmark og Finland.

  Et par ting som er viktig å vite for deg som annonsør/partner:

  Service:
  Hos Adservice legger vi stor vekt på å gi våre partnere en hurtig og presis service. Vi har ikke noe mål om å ha mange tusen partnere i Norge, men å ha et tett og godt samarbeid med de partnere vi har.

  Mediepolitikk:
  Vi har valgt å ha en forholdsvis restriktiv mediepolitikk, dvs. vi er ganske selektive i forhold til hvem vi velger å inngå samarbeid med. I praksis betyr dette, at vi f. eks ikke tillater at våre kampanjer må eksponeres i surveys eller i cashback, reward, eller point programmer av noen art. Da vi har mange store brands og virksomheter som kunder, er vi også bevisste om hvilken type medier våre kampanjer skal eksponeres i.

  Annonseringsverktøyer:
  Vi bestreber oss på å stille relevante verktøyer til rådighet for å gjøre det mulig å effektivisere arbeidsinnsatsen og maksimere profitten for våre partnere. Og vi mottar ALLTID gjerne ønsker til nye værktøyer eller forbedringer av eksisterende! Vi legger stor vekt på at det vi utvikler, matcher våre mediepartneres behov, og utvikler ofte funksjonalitet i tett samarbeid med våre partnere.

  Hva vil vi i dette forum?
  Som utgangspunkt har vi en velfungerende kommunikasjon med våre partnere igjennom både mail, chat og telefon. Det vil vi gjerne fortsette med ☺. Dette forum ser vi derfor som et supplement til vår eksisterende kommunikasjon, hvor vi kanskje kan få viten om hvordan vi kan bli et enda bedre nettværk i Norge.

  Hvordan bli partner?
  Du søker om en partnerkonto her: Adservice Media

  Vi evaluerer alle nye partnere forløpende, og tilstreber på å besvare din søknad senest neste arbeidsdag.

  Om det er noen spørsmål av noen art, så er man hjertelig velkommen til å ta kontakt med Adservice Media, og Tom Roger Olsen på:

  Email/MSN: tro@adservicemedia.com
  Telefon: +45 3232 7711
  Skype: tom.adservicemedia.com
   
  Peter Magnusson liker dette.
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.

Del denne siden