Outsource til Brasil? Norsk prosjektleder på stedet. iPhone, Wordpress, Magento mm

En tråd i 'Jobbsøking' startet av quicktech, 8 Okt 2010.

 1. quicktech

  quicktech Medlem

  Innlegg:
  283
  Hawkbay leverer websider, nettbutikker, iPhone apps og online markedsføring til store og små bedrifter. Vi har nå etablert et nytt konsept for outsourcing av utviklingstjenester, hvor produksjon gjøres i Brasil til lave priser, men med Norsk prosjektleder på stedet. Dette gjør at vi er i stand til å levere tjenester til svært konkurransedyktige vilkår og samtidig tilfredsstille de høye kvalitetskrav våre Norske kunder har. I denne forbindelse søker vi å komme i kontakt med firmaer fra samme bransje som oss selv som kan være interessert i å sette ut oppdrag til oss for å redusere produksjonskostnader eller generellt øke kapasiteten.

  Dersom du allerede kjøper tjenester fra lavkostland vil du ved overgang til oss først og fremst oppleve at du vil bruke betydelig mindre tid på å lage kravspesifikasjoner, testing, feilretting osv av webløsningene, fordi undertegnede vil påse at dette gjøres i henhold til dine forventninger på en mye bedre måte enn hva som er mulig når man sitter på andre siden av jorda. Korte og effektive telefonmøter med jevne mellomrom er alt som kreves, og du kan frigjøre timesvis av din tid.

  Vi er sterke på PHP&MySQL og de største CMSene for disse teknologiene, dvs Joomla og Wordpress, samt Magento og Zen-Cart. Vi har også kompetanse på Java og en rekke varianter av C slik at vi også tar på oss oppdrag relatert til mobilutvikling. Vi behersker iPhone, Android, BlackBerry og Windows mobile. Ved et evt samarbeid for mobilutvikling tar vi oss også av lansering i appstore / android market hvis det er ønskelig.
  Teamet har dyktige designere, men vi kan også jobbe på den basis at kunden klargjør design, og vi tar oss av utviklingen.

  I en begrenset periode tilbyr vi php/mysql utvikling fra 150 kr + mva (ved kjøp av minimum 40 timer), mens øvrige tjenester vil variere i pris avhengig av volum/kompleksitet.Ta kontakt for mer informasjon! :)

  Mvh Magnus Berglund
  Hawkbay

  E-post mb@hawkbay.net
  Skype: magnus_berglund
  Tlf: 85 26 23 24
   

Del denne siden