Kjapp og trygg hosting for Wordpress

PHP-utvikler søkes, frilans eller fast stilling

hansson

Langveisfarende
Vi skal knytte til oss en dyktig utvikler (PHP/mySQL), og ønsker i første omgang å bruke nettverket her på WF til å få oversikt over flinke folk. Hvis du anser deg selv for å være en logisk anlagt og ryddig utvikler som har lyst til å jobbe med nettjenester som f.eks. Conta Faktura, kan du være riktig person for oss. Er også interessert i å høre om personer dere kjenner til, og har gode erfaringer med.

Vi ønsker å ansette en person i fast stilling til våren, men før det er tanken å hyre en frilanser. Hvis du kunne tenke deg å jobbe med norsk lønn i varmere strøk hele eller deler av året er du spesielt interessant for den faste stillingen. Tips meg gjerne her i tråden, eller send e-post til hansson@conta.no med info om deg selv/kandidaten (og lenker til arbeidsprøver om mulig).
 

hansson

Langveisfarende
Conta Systemer skal ansette enda en utvikler, som får gleden av å jobbe med bl.a. Conta Faktura og de andre spennende prosjektene vi har på gang. Vi har ambisjoner om å ansette en av landets dyktigste PHP-utviklere, og er du kongegod skal du også ha kongelønn. Arbeidssted blir i første rekke i fantastiske omgivelser i Brasil, sammen med tre fast ansatte og noen frilansere (og en advokat) på dette kontoret (tatt før det ble ferdig): https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd....720/283708_10151075884307279_1626655310_n.jpg

Kontorinngangen: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd....x720/428775_10151107316757279_259926178_n.jpg

Det blir muligheter for å jobbe på valgfritt sted i Norge deler av året. Bonusordning og diverse frynsegoder. Vet du om noen, så tips oss. E-post øverst i tråden (ps ikke send PM).
 

hansson

Langveisfarende
Denne stillingen er nå besatt, men vi tar alltid imot åpne søknader. Til dere som lurte litt på dette med det eksotiske arbeidsstedet kan jeg avsløre vi har vært heldige å finne en svært kompetent utvikler som flytter til Brasil med kone og to barn.
 

hansson

Langveisfarende
De skal jobbe sammen med et team av andre norskspråklige. Vi programmerer systemer som forholder seg til norske lover og regler og bruker særnorske uttrykk som gjerne er uoversettelige.

Det blir foreløpig litt for omfattende å legge om alle faglige diskusjoner til engelsk fordi vi tar inn en ikke-norsktalende med på laget, siden vi er så få ansatte og alle er med på å gjøre "alt". Vi har ingen ting imot utlendinger, og vil nok begynne å ansette brasilianere eller andre hvis vi senere skal lage systemer som ikke er spesielt rettet mot det norske markedet.
 
Topp