POS som snakker med eksisterende nettbutikker

En tråd i 'Nettbutikk' startet av Britta, 13 Okt 2018.

 1. Britta

  Britta stoffdronning

  Innlegg:
  316
  Sikkert et hypotetisk spørsmål, men om MyStore og TrollwebMagento er størst i Norge med antall nettbutikker - og vi lever i en verden der det finnes flere og flere hybridbutikker (kombi nett pluss fysisk) - hvorfor er det da ingen som klarer å lage POS som snakker sammen med MyStore-nettbutikker?

  Jo, MyStore har datakasse selv (ipadkasse, huffoghuff, bittesmå og aldri hørt om usability eller), men de er virkelig bedre på nettbutikk enn på kassesystem - pluss at jeg foretrekker et system med faste gebyrer og ikke 3% av kortomsetningen som er sykt dyrt om man virkelig blir stor fysisk og som kan brukes på en vanlig pc med touchskjerm uten ipad-dill med mini bluetooth tastatur og med skrift som kan tilpasses gamle damers øyer...osv.

  Så om noen vet om datakassesystemer som kan snakke med en MyStorenettbutikk, si gjerne ifra.
   
 2. xdex

  xdex Medlem

  Innlegg:
  1.541
  Handler dette om at ingen klarer å lage noe til mystore, eller at mystore kun vil tillate sitt eget verk for å tjene mere penger.. hva tror du?

  Det er vel derfor så mange i dag velger åpne løsninger som magento, eller woocommerce.. da slipper du å bli låst fast til en aktør. Har selv brukt woocommerce med flere kassesystemer, uten noe krøll (inkludert full synkronisering med lagersystem og andre gode funksjoner for å lette hverdagen til en selger)

  Ta kontakt med MyStore, fortell at du ønsker å bruke noe annet en hva de tilbyr, og hør hvilken løsning som er tilgjengelig.. må da være mye lettere å snakke med leverandøren enn oss.
   
  Andreas Hatlem, Pong og Selvfiks liker dette.

Del denne siden