Pris på annonsering på nettside?

En tråd i 'Generell markedsføring' startet av chaima, 29 Aug 2018.

 1. chaima New Member

  Innlegg:
  3
  Hei.

  Jeg jobber med en nystartet nettside og lurer på hva man kan forventet av reklame inntekter når man har 5000 unike daglige besøk og når man har 10000 unike daglige besøk? Jeg vet at dette kan variere stort, men jeg behøver eksemplet tall på de eksemplene nevnt over.

  Takk på forhånd for alle gode svar.
   
 2. Bertram

  Bertram Member

  Innlegg:
  71
  Det kommer nok litt an på hvilken kategori siden befinner seg i. Skriver du for eksempel om økonomi og finans vil du (hvertfall fra adsense) få bedre betalt pr klikk enn mange andre kategorier.
   
 3. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.845
 4. chaima New Member

  Innlegg:
  3
  For å fullføre søknaden vår til innovasjon norge har vi behov for å innhente noen nøkkeltall om mulig inntjening. Vi behøver noen eksempeltall på hvor mye en digital tjeneste med 5000-10000 daglige brukere innen et svært avgrenset segment kan forvente å kunne ta betalt for annonser integrert i tjenesten?
   
 5. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.845
  Skal nettsiden drives kun av annonseinntekter? Isåfall, hvorfor vil dere sende søknad før dere vet om nettsiden har livets rett?

  Men dere kan få fra 5000/mnd og oppover. Noe mer går ikke an å si når det gjelder fra "5-10000 daglige" og uspesifisert bransje.
   
  zapotek, rune69 og Frode liker dette.

Del denne siden