Problemer med ranking hos google

sKrud

Meget sliten student
For 4 uker siden kjøpte jeg domenet Spielautomat - Spiel Online, min gamle side bla da flyttet over til det nye domenet. Pga problemer med hva min host godtok som 301 redirect ble det liggende endel duplikat innhold på begge domener i et par timer før jeg fikk endret dette.

Dette er nå 4 uker siden, å det eneste domenet rangerer på er selve navnet i google.

Jeg har sendt inn domenet til revurdering hos G, og har fått svar fra dem. Vet ikke helt om de fant noe galt, virker i værtfall ikke slik:
Vi har mottatt en forespørsel fra en nettstedeier om å ta opp indekseringen av følgende nettsted til ny vurdering:Spielautomat - Spiel Online.

Vi har nå vurdert nettstedet. Når vi vurderer et nettsted, kontrollerer vi om det bryter våre retningslinjer for nettredaktører. Hvis vi ikke lenger finner noen problemer, vurderer vi indekseringen av nettstedet på nytt. Hvis nettstedet fremdeles ikke vises i våre søkeresultater, kan du gå til brukerstøtten og finne mer informasjon om hva du kan gjøre.

This is an automated message from Webmaster Tools. Please do not reply to this email. For help, please visit Webmaster Tools Help.

Domenet er 5 år gammelt, å har i de siste årene stått parkert hos SEDO, så langt jeg vet..

Har bygget et par linker til siden slik at siden skal bli indeksert, men det virker ikke som om det hjelper.

Om jeg søker på på en tekst fra siden feks: Das Spielen von Casinospielen im Internet erfreut sich in letzter Zeit immer größerer Beliebtheit und falls Sie es genießen, Online Slots zu spielen, dann haben Sie die richtige Webseite gefunden. Hier bei Spielautomat Bonus können Sie eine breite Vi

Da er ikke siden en gang med i indeksen, men crawlersider er med... Hva i alle dager er det som skjer med denne siden i google?

Er det noen her inne som kan se hva det er som kan være galt? Begynner å bli litt fortvilet her...så om noen klarer å se hva som skyldes at siden ikke rangerer på et eneste ord eller uttrykk (bortsett fra url og site: ...)

Tips som fører til rangering vil bli belønnet med både ryktepoeng og en bonus på $100.
 

picxx

Well-Known Member
Tyske sider har vel en noe lengre oppdateringsfrekvens enn f.eks. norske.
Engelske igjen enda lengre.
Har du sendt inn sitemap til søkemotorene, og oppdatert innholdet på siden etter dette?
 

sKrud

Meget sliten student
Jepp..Siden har vært live i ca. 4 uker nå..Sitemap er sendt inn..Nye poster legges ut en gang i døgnet.

Alle sider er indeksert i google, men ingen rangerer.. Det er der problemet ligger.. Det tar ca. 4-5 minutter fra en post er lagt ut til den er å finne i google indeksen.. Men eneste måten å finne den på er rett og slett å bruke "site:" .

Søker jeg på urlen til posten så får jeg heller den ikke opp..(altså kun ved site:url, finner jeg sidene i G)...

Veldig rart synes jeg..
 

Epsilon

Medlem
Når du legger inn en 301 redirect så skal den dukke opp i OSE. Det skjer ikke med en gang, men når det har gått 4 uker, så burde det ha skjedd.

Slik skal det se ut (ITavisen som har fått 301 av kudos). Den 301'en dukker ikke opp når jeg sjekker spielautomat dot net.

Det finnes mange måter å legge inn 301-redirecter på. Google skriver noe om 301 her. Hvis du har problemer med hosten din, som gjør at du ikke får redirected slik du vil redirecte, så kanskje det ville vært best å bytte host?
 
Sist redigert:

sKrud

Meget sliten student
har juster endel av dem til daglig nå... Får se om det bedrer seg..

Selv om mye tyder på at siden er svartelistet.. Å om den er det er det vell stortsett bare å gi opp...eller å møte opp på døren til google å kreve den av listen...:(
 

Jon

Medlem
Jepp :) men mange som har hatt utfordringer med å flytte domene, spesielt med at det tar lang tid, så ikke sikkert det...

Et tips til... Det finnes en flytt-ditt-domene funksjon i Google webmaster tools.. Har du brukt den?
 

Epsilon

Medlem
Du kan lete igjennom lenkene i Yahoo site explorer:
Site Explorer - Search Results
Og se om du finner noen gamle lenker som ser veldig kjøpte ut.

Det er sannsynlig at disse er fjernet. Men det kan hende du finner noe.
 

sKrud

Meget sliten student
Siden har ingen kjøpte lenker, kun et par lenkebytter. Det bør ikke ha noe å si for det faktum at siden ikke rangerer overhode.

Hadde dette hatt noe å si så kunne man lett ha kjøpt endel lenker til sine konkurrenter, fått dem deindeksert..

Flere forslag?
 
Topp