Ranksonic vs SEMRush?

En tråd i 'Webanalyse og -optimalisering' startet av Liandrian, 2 Feb 2017.

 1. Liandrian

  Liandrian Medlem

  Innlegg:
  175
  Hei og hå!

  Jeg bruker til daglig SEMRush og er veldig fornøyd med det. Men så kom jeg over Ranksonic, så da lurte jeg på om noen har brukt dette verktøyet og har noen tanker om det?
   
 2. Stoppet Banned

  Innlegg:
  2.037
  Kan det være at de faktisk selv mener at de ikke klarer å konkurrere med SEMRush? Det ser hvertfall slik ut med tanke på at de ikke sammenligner sine tjenester med SEMrush, men med en hel del andre. Eller at de kanskje mener at tjenestene er for forskjellige til å kunne sammenlignes?
   
 3. Liandrian

  Liandrian Medlem

  Innlegg:
  175
  Men er de egentlig SÅÅÅ forskjellige?
   
 4. Stoppet Banned

  Innlegg:
  2.037
  Nei, min siste setning var bare et lite stikk (ironi) til tjenesten siden de hadde "glemt" å ta med en så stor konkurrent som SEMRush :)
   
  Liandrian liker dette.
 5. Liandrian

  Liandrian Medlem

  Innlegg:
  175
  Du bruker SEMRush? Jeg har nå meldt meg inn gratis 14 dagers test med RankSonic og jeg har to vidt forskjellige resultater (som egentlig skremmer meg litt). Men jeg håper at det er fordi de ikke har brukt den samme tiden som SEMRush har gjort med Analytics og Search Console statistikken min.
   
 6. Stoppet Banned

  Innlegg:
  2.037
  SEMRush kjøper data fra Google. Og data som f.eks, MOZ bruker er igjen kjøpt fra SEMRush. Dette er noe jeg fikk vite etter en del samtaler (med MOZ og Semrush) i fjor når jeg skulle velge mellom MOZ og Semrush.

  Jeg ser at dataene som fremkommer hos Ranksonic avviker en del fra Semrush som du sier.
   
  Liandrian liker dette.

Del denne siden