Regnskapsfører - Anbefalinger ?

En tråd i 'Økonomi, regnskap og administrasjon' startet av ASRS, 31 Des 2017.

 1. ASRS Medlem

  Innlegg:
  28
  Hei,

  bruker Fiken.no til å føre regnskap, men synes likevel at regnskapsføring tar uforholdsmessig mye tid og fokus vekk fra det som jeg egentlig skal holde på med og interesserer meg for.

  Ønsker derfor å overlate dette til en regnskapsfører - jeg betaler alle regninger og sender regnskapsfører bilag på epost, med evt. beskrivelse.


  Hvem bruker dere ? Hva har dere av erfaringer (pris, kvalitet, tid) ? Noen anbefalinger ?
   
  artikkelkatalog liker dette.
 2. Steve Cash

  Steve Cash Medlem

  Innlegg:
  1.699
  Selv med dagens elektroniske løsninger må/bør en møte regnskapsføreren ansikt til ansikt nå og da. Om du vil ha råd du kan bruke bør du opplyse omtrent hvor i landet du holder til, selv om du ikke ønsker å gi så deltajerte opplysninger at du avslører din identitet for alle.
   
  artikkelkatalog liker dette.
 3. ASRS Medlem

  Innlegg:
  28
  Jeg er regelmessig både i Rogaland , Telemark og Oslo-området, så det er kanskje å foretrekke. Men jeg ville ikke være fremmed for å reise innom andre steder sør for Hardangervidda/Mjøsa om det var den riktige regnskapsføreren/regnskapsfirmaet. Det er viktigere med en god kombinasjon av kvalitet/erfaring/pris, enn at jeg skal kunne dra innom på en ettermiddag. Ville også foretrekke at regnskapføreren var godt kjent med, og bruker, Fiken.
   
 4. Marius_J

  Marius_J Security Researcher

  Innlegg:
  379
 5. ASRS Medlem

  Innlegg:
  28
  Takk for tips Marius. Hvilket kontor har du erfaring med?
   
 6. Marius_J

  Marius_J Security Researcher

  Innlegg:
  379
  Vi bruker de i Kristiansand.
   
 7. Transport

  Transport New Member

  Innlegg:
  3
  Uansett hva du gjør så vil jeg anbefale deg å holde deg så langt du kan unna Accountor AS. Jeg eier et liten AS med omsetning under 1m i året og minimalt med bilag , kun lønn til meg selv. Jeg skiftet til Accountor i fjor og det var den største tabben jeg har gjort så langt.

  Jeg avtalte en fast pris med de (trude jeg) . Den prisen var allerede ganske høyt men siden det var en fast pris så gikk jeg for den likevel. Da blir det i hvert fall ingen overaskelser tenkte jeg. Allerede ved første faktura fant jeg ut at denne faste prisen kun var en basis pris for å få lov å være kunden hos de og ha regnskapsprogram disponibelt.

  Det øyeblikket de måtte løfte en finger for meg så begynte klokken for ''tilleggsarbeid'' å gå. Og finne på tilleggsarbeid viste seg å være en spesialitet for Accountor AS. 12.000 kr måtte jeg ut med første måned. For å sammenligne har jeg nå skiftet til en seriøst regnskapskontor hvor jeg betalte 1800kr den første måned.

  Og når du så spør hvorfor så mye så finner du ut at den andre spesialiteten til Accountor AS er å kvitte seg med vanskelige spørsmål. Først ble spørsmålene rett og slett ignorert og da jeg satt foten ned så kom de med alt mulig forklaring om hvorfor de var min feil at det ble så dyrt. For eksempel 1 time x 1300kr for purring for manglende bilag. Her var det snakke om 1 kvittering som manglet. De hadde sendt meg en mail om den og jeg hadde sendt den inn umiddelbart og vips. 1300kr tilleggsarbeid.

  Jeg klarte å rive meg løs fra de i fjor etter å ha betalt over 100.000kr for bare tull. Jeg trude jeg var ferdig med de etter årsskifte men fikk nå igjen en faktura på nærmest 5000kr for februar mens regnskapet mitt er flyttet til min nye regnskapsfører siden 1. januar.

  Jeg er så lei og forbannet over det hele at jeg rett og slett har mistet all motivasjon til å fortsette med firmaet.
   
 8. christian86 New Member

  Innlegg:
  15
  Jeg vil anbefale Oslo Regnskapsbyrå som jeg bruker.
  De er små og tar vare på kunder.
  De er veldig bra, kan kontaktes på post@osloreg.no
   
 9. aakb New Member

  Innlegg:
  22
  @christian86 driver du med nettsalg og tar betaling gjennom utenlandske betalingsaktører? Vurderer å ta kontakt, men ønsker å vite litt om din bakgrunn for å anbefale nettopp dette byrået?
   
 10. christian86 New Member

  Innlegg:
  15
  Hei

  Jeg driver ikke med nettsalg :)
  Men jeg jobbet i et eiendomsselskap som brukte de som regnskapsfører og det gjorde en strålende jobb
  Jeg bruker de også i mine investeringsselskaper og der gjør de en god jobb.
  Begge har erfaring og er autoriserte
   
 11. Bedriftscontroller New Member

  Innlegg:
  3
  Jeg driver et lite moderne regnskapskontor, og har ledig kapasitet til å ta inn nye kunder kontakt med på post@bedriftscontroller.no
   

Del denne siden