RR-0002-U fylles ut også for små AS ???

En tråd i 'Økonomi, regnskap og administrasjon' startet av Floken, 30 Jun 2018.

 1. Floken Member

  Innlegg:
  39
  Jeg trodde det var snakk om litt forenklede varianter for små bedrifter nå, men jeg finner ikke annet enn RR-0002 for innsending av årsregnskap, og med tilhørende Rr-0002-U. (=kjempejobb, og finner jo ikke en gang alle posteringene!)
   
 2. Floken Member

  Innlegg:
  39
  Noen som vet om RR-0002-U skal fylles ut også for små aksjeselskaper? Finnes ikke noe forenklet nå?
  Forøvrig merkelig resultat og balanse skal føres i detalj en gang til, med tanke på at myndighetene allerede fikk dette 31 mai.... Og hvorfor fylle ut fjorårets, når dette også er informasjon myndighetene allerede har, i flere eksemplarer?
   
 3. Steve Cash

  Steve Cash Medlem

  Innlegg:
  1.680
  Ja, du må fylle ut RR-0002 og RR0002U også for små foretak, det er samme skjema for alle aksjeselskaper, i tillegg må du levere noter til regnskapet. Regnskapsloven og diverse guider på nettet forteller hvilke noter som er obligatoriske.
   
 4. arve Medlem

  Innlegg:
  63
  Angående noter, så er de nå en del av selve skjemaet RR-0002, flere av dem er forhåndsutfyllt. Det er dessuten avkrysninger, f.eks. "Er det usikkerhet om fortsatt drift?", hvis du ikke krysser av ja på dette spørsmålet så slipper du å fylle ut rubrikken
  Så det gikk kjapt å fylle ut. Det har skjedd iløpet av forrige uke for jeg sendte inn for ett selskap forrige helg og da var ikke dette tilgjengelig.

  Mulig at det er den test og at jeg er en av de heldige som fikk lov til å prøve det :)

  Og årsberetning trenger heller ikke leveres for de fleste https://www.altinn.no/starte-og-drive/regnskap-og-revisjon/regnskap/arsberetning/ , så ting blir enklere selv om det går med "museskritt"
   

Del denne siden