Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Søkemotoroptimalisering er svindel

pleb

Medlem
Dette er faktisk et veldig godt foredrag. Mener at det var en bruker kalt «Picxx» som for en del år siden uttalte at man skal lage nettsider for mennesker og ikke for søkemotorer. Var heldigvis smart nok til å fullstendig endre SEO-strategi på de fleste av mine nettsider for et par år siden, og resultatene er gode i dag.
 

pleb

Medlem
Men å si at søkemotoroptimalisering er svindel blir helt feil. For det spørs hvordan man definerer søkemotoroptimalisering. I dag er er søkemotoroptimalisering lik det å lage skikkelig innhold som folk har nytte av.

Helt enig, og det er derfor fremstillingen hans blir ganske arrogant. Han prøver å få det til å virke som at det å lage verdens beste innhold og en utrolig brukervennlig plattform er noe "alle" kan gjøre, men det er vel strengt tatt dette man (ofte) trenger SEO-folk til om dagen. Det er ikke nødvendigvis motstridende å bruke uttrykket "teknisk SEO" og det å lage godt, brukervennlig innhold på fine nettsider.
 

Grunder82

Medlem
Skulle gjerne likt å se hvilke resulater han selv har klart å få frem i Google. Det blir litt som en syltynn kokk som snakker om hvor god maten hans er.

Jeg er enig i hovedprinsippene, men man rangerer ikke godt uten gode linker inn. Dette kan enda lett kan manipuleres. Den nettsiden som har de fleste/mest relevante linkene vil alltid rangere bedre.

Det er veldig få nettsider som naturlig får linker inn til seg, ihverfall om du er en liten aktør. Noe manipulering må man gjøre, spesielt i begynnelsen.
 
Topp