Salg av domene. Hva er en realistisk pris?

En tråd i 'Domener' startet av Letitbe, 9 Okt 2021.

 1. Letitbe Medlem

  Innlegg:
  113
  Hei,
  fikk i dag en forespørsel fra et middels stort norsk selskap (over 110 ansatte) der de spør om muligheten for dem å overta et domene jeg eier. Jeg har undersøkt litt, og domenet de har nå i dag er ikkje spesielt bra, så trolig ønsker de å bruke dette domenet til ny nettside, men det er bare noe jeg tipper.

  Dette er et domene jeg ikke har brukt på mange år, så jeg er villig til å selge det til dem. Men jeg vet ikke hvor mye et slikt domene kan gå for, og hva som er en realistisk pris. Det skal sies at på de 5 årene jeg har hatt domenet er det kun kommet to kjøpshenvendelser. Det forrige avslo jeg da det var på kun 5.000.

  Den første prisen som dukket opp i hodet var 10-20k. Er dette en realistisk pris, eller burde jeg be om mer?

  Det er snakk om et .no domene. Tre tegn. Palindrom.
   
 2. holte Medlem

  Innlegg:
  99
  Jeg ville prøvd på 15. Det er en god pris og gir litt handlingsrom og selv 10 er en god pris. Domenet er i utgangspunktet ikke verdt mer enn reg avgiften, eller det folk er villig til å betale. Blir det for dyrt kan de finne på å satse på et annet domene. Bruk utgangspunktet at du allerede har avslått et bud på 5000.

  Jeg fikk selv forespørsel om å selge et tre bokstavers domene og sa jeg ville ha 10, men fikk ikke en gang svar tilbake og det var litt synd for ved nærmere ettertanke ville jeg sannsynligvis latt det gå for helt ned til 3000 om det var alt vedkommende ville ha betalt. Men jeg har oppnådd 10 for et annet tre bokstavers så prisen avhenger litt av hvor godt domenet er og hvo attraktivt det er for andre enn den som viser interesse der og da.

  Hva er sannsynligheten for at det dukker opp andre interesserte og som er villig til å betale mer enn f.eks. 15?

  Det er en del om og men faktorer her som bør vurderes nøye, men får du 10-15.000 så synes jeg det er en svært bra pris. Alternativet kan være at du blir sittende med det og må betale reg avgift i enda mange år.
   

Del denne siden