SalgIOslo.no

En tråd i 'Nettsider' startet av erkdahl, 15 Okt 2011.

 1. erkdahl Medlem

  Innlegg:
  43
  Hei igjen,

  Vi selger hele konseptet, ideen, domenenavnet, google-posisjonen og nettsiden salgioslo.no for en billig penge.

  Vi to som har drevet siden har dessverre ikke tid nok til å fortsette utviklingen, så derfor håper vi noen som har interesse for dette vil ta over.

  Nettstedet er bygget opp som en annonseportal hvor salg og tilbud kan annonseres.
  Pr i dag ligger det inne flere annonser som automatisk oppdaterer seg fra uke til uke. Systemet er bygget for at butikker/kjeder etc. skal kunne opprette en egen bruker og legge ut egne annonser. Kan eventuelt knyttes opp mot betaling.

  Er gjort et stykke SEO arbeid, så siten kommer forholdsvis bra opp på google med de rette annonsene inne. Interessen for nettstedet og konseptet har vist seg å være rimlig bra. Med litt facebook-hyping, pressemeldinger, raskere oppdatering, kulere annonser osv, så er det forholdsvis lett å øke trafikken betraktlig. Vi hadde rundt 500 unike om dagen når vi var aktive med å selge oss inn til butikkene. Nå i dag er det langt fra like mange, og siten har ikke vært oppdatert på et halvår. Men fortsatt dukker det opp en 50 stk eller noe pr dag.

  Systemet er i alle fall bygget over Joomla CMS, med et spesialtilpasset annonseringssystem på topp. Mye arbeid er lagt ned i utviklingsarbeidet, og lite arbeid er lagt i salgsarbeidet.

  Ta kontakt hvis du vil ha mer informasjon eller er interessert.

  Dagens kupp?
  Hele pakken selges til førstmann for kr. 4000,-
   

Del denne siden