Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Sette opp Facebook-app for å ta i bruk Audience Network

Hei

Jeg driver nettsiden www.hjelptilhjelp.no som har over 25.000 følgere på Facebook. Har et ønske om å ta i bruk Facebook-tjenesten "Audience Network", som av noen omtales som Facebook sitt svar på Google Adsense.

Her er Facebook´s egne beskrivelser:
https://www.facebook.com/business/products/audience-network https://www.facebook.com/business/help/788333711222886?ref=fbb_an
https://developers.facebook.com/docs/audience-network/getting-started

Utfordingen er at man må håndtere Facebook sitt developer-system for å komme i gang, ettersom en forutsetning for å ta i bruk Audience-nettverket er at man har en Faceboook-app som man bygger det opp ifra.

Stegene for oppsettet er nærmere bestemt:
Step 1: Configure your app on Facebook
Step 2: Configure Ad Spaces and Placements
Step 3: Show Audience Network ads in your app
Step 4: Submit your app for review
Step 5: Tell us how to pay you


Kort sagt: Jeg har laget en app på developers.facebook.com, men er usikker på hvordan konfigurere denne slik at det er mulig å gå videre til steg 2 på listen over. Ser ut til at det er steg 1 som er den største utfordringen.

Er det noen som har erfaring med å sette opp en Facebook-app slik at man kan gå videre med Audience Network? Lurer også på om det er tilstrekkelig med en app, eller om det må lages egne apper for ulike plattformer (webside, IOS-mobil, Android-mobil), ettersom det kan se slik ut fra Developer-sidene til Facebook.

Er veldig usikker på hvordan appene (altså de man lager selv via Facebook Developer) fungerer, og ønsker å unngå å lage en app som gjør veldig mye rart som jeg ikke har kontroll på.

Tar imot alle kloke råd som dere måtte ha.

Om noen har god greie på dette, så kjøper jeg gjerne inn hjelp til å få dette satt opp via min Facebook-side, og å få integrert med min nettside. Send isåfall gjerne mail (se under fanen "Kontakt" på www.hjelptilhjelp.no) eller send PM.
 
Topp