Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Sinnsyke priser hos Google

OldHP

Medlem
Gj. klikk utifra hva jeg har sett er på hele 10-20kroner! Sinnsykt spør du meg.. Tilogmed casino søkeord hos de fleste utendlanske firmaer er ikke så dyrt. :eek:
 
Sist redigert:

picxx

Well-Known Member
Det at det er dyrt kommer vel i stor grad av at de som byr på annonsering i større grad vet hva de faktisk holder på med. Dette vil jo igjen føre til at nisjesider får mere betalt for å ha adsense på sine sider, så alle er lykkelig og fornøyde.
Vet man ikke hvordan man skal konvertere adwords får man enten gjøre som meg, ikke bruke dem, eller leie inn noen som vet hva de faktisk holder på med.
 

Nutz

Med lem
Vel, alt er relativt når det gjelder penger.
Hvis du har behov for å rasjonalisere bort ting mentalt og gjøre det billigere for deg, så kan du heller dele de brukte annonsekronene på antall visninger/eksponeringer av din reklame, og ikke bare per klikk. ;)
 

Dre_C

Medlem
Det er da markedet som bestemmer prisene. Har du unike søkeord så er ikke prisen veldig høy.
 

Erlend

Medlem
Har aldri prøvd Adwords. Har en kupong på 500 kroner, kanskje jeg skal prøve den. Noen som kan gi meg en kort innføring i Adwords?
 

hohohoo

Medlem
Har sagt det før, det er forskjell på dyrt og mye penger ;-) Betaler du 10 for å få igjen 11 er det dyrt, betaler du 10 for å få igjen 100 er det mye penger.
 

OldHP

Medlem
Hm

Ta f.eks søkeordet "filosofi".. det koster ca. 12.25,- for å komme på #1 plass. Salg i det emnet går som oftest under bøker og bøker er billige. Ta f.eks kaffe, søkeord for iskaffe koster 10-20kr og jeg tjener det samme per klikk for et gjennomført salg.. det er dømt til å gå under.
 

testdriver

Ha det bra..
Long tail-søkefraser som "school loan consolidation" koster over 400 kroner pr klikk i USA. De som klarer å dra inn mest pr klikk, kan også betale best.

Pokerbransjen er også en bransje som klarer å dra inn mye penger per kunde, og det konverterer godt. Da blir prisene stive. Vanligvis vil det kun være siste ledd, altså der selve handelen skjer, som har høy nok fortjeneste til å kunne hevde seg i Adwords. Affiliates vil sjelden kunne konkurrere med disse. Naturlig nok. Men, det finnes selvsagt unntak og muligheter for oss også. :)
 
Topp