Sorteringsverktøy

En tråd i 'Javascript/Ajax' startet av KFKF, 18 Mai 2011.

 1. KFKF Medlem

  Innlegg:
  20
  Postet her for en uke siden angående en forholdsvis enkel hjemmeside jeg skal bygge for et arkitektbureau. Jeg er rimelig nyfødt i web-kodingens verden og fikk noen gode tips i min forrige tråd.

  Nå, en uke senere, har jeg fått bygget opp et enkelt skall med navigasjonslinker og bildecontainere. Hjemmesiden skal i all hovedsak spinne rundt billedgalleriet og i den forbindelse skulle jeg likt å få litt hjelp:

  Alle prosjekt-tumbs presenteres på én side. Jeg vil gjerne at sorteringsmenyen jeg har laget ikke går til en ny side, men simpelhen fjerner alle tumbnails som ikke er aktuelle.

  Eksempelvis: Tyve prosjekter hvorav fem er eneboliger. De er plassert tilfeldig i et grid på 4X5 ruter. Trykker man så på "eneboliger" forsvinner alle femten overflødige prosjekter og lar disse fem eneboligene stå igjen i sin opprinnelige posisjon. Jeg ønsker å gjøre det uten å gå til en ny html-side. Altså at bare galleri-området oppdateres og lar navigasjon og headliners så uberørt.

  Antok at dette var noe for javascript, om det eventuelt er flash ber jeg mod flytte.

  På forhånd takk.
   
 2. spikre

  spikre peterhamre.no

  Innlegg:
  1.308
  Med de nye standardene i HTML5 og AJAX burde vell dette være grei skuring, men om du er ny med dette er det nok for vrient til å "lese seg opp på". Kan det ikke selv.
   

Del denne siden