Speeddate-oslo.no til salgs

En tråd i 'Nettsider' startet av erkdahl, 26 Feb 2013.

 1. erkdahl Medlem

  Innlegg:
  43
  Hei,

  Vi orker ikke lengre holde på med speeddates, så for de som ønsker kan de ta over SpeedDate Oslo - Oslos beste speeddates
  Vi ranker nr. 1 ved søk på "speeddate oslo" og nr 3-4 ved søk på "speeddate" (norsk google)

  Vi har 1-2 konkurrenter i Oslo. Ca. 20-50 besøkende pr. dag. Og vanskeligheter med å skaffe påmeldte. Vi kjørte ca. 3-4 speeddates med omtrent 30 deltakere a kr. 199,- pr hode, så det er ikke akkurat masse penger i dette. Men det er morro for de som liker det.
  Vi pleide å måtte kjøre en runde med facebook annonsering før hvert arrangement for å klare å fylle de opp. Gikk gjerne med en tusing der.

  Nettsiden er bygget opp i Wordpress med twenty elleven childtheme og en enkel plugin for å ta imot påmeldinger og betaling via paypal. Alt ble laget enkelt og kjapt. Det funker, men har forbedringspotensiale.

  Absolutt ingen support, støtte, brukerhjelp, eller lignende følger med. Du får domenet og webhotellets innhold solgt som det er og må selv finne ut av hvordan det fungerer og hvordan det brukes. Heller ingen instruksjoner om hvordan kjøre speeddate følger med, men det er virkelig ikke så vanskelig.
  Gi dem alle et nummer på brystet, et skjema hver for å notere seg hvem de synes er interessante og kjøp deg en fløyte og blås hvert femte minutt. Det er ikke værre enn det ;)

  Noen som er interessert?
  Jeg ønsket meg 5000,- men har fått et bud på 1000,- nå for bare domenet. Jeg selger det uansett så bare å komme med bud.

  -Erik
   
  Sist redigert: 26 Feb 2013

Del denne siden