Sprøtt

En tråd i 'Google' startet av Tonny Kluften, 28 Feb 2008.

 1. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.964
  Jeg la inn en post om et firma i bloggen min for 3 timer siden og nå ranker den nr. 2 på google ved søk på firmanavnet, bare slått av hjemmesiden til firmaet. Sprøtt. Kanskje jeg endelig har funnet den magiske formelen. Vi får se om posten holder rankingen etter en tid.
  Nesten synd at det er en blogg uten reklame, hvis det blir så lett å ranke i fremtida blir jeg veldig fristet til å ødelegge den med kommers.
   
  Sist redigert: 28 Feb 2008
 2. Kenneth Dreyer Well-Known Member

  Innlegg:
  3.820
  Jeg har gjort det samme selv og det skjer nesten hver gang. Ranket til og med FORAN firmaetsiden til et reklamefirma en gang, og da skrev jeg atpåtil en veldig hissig post om dem.
   
 3. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.964
  Posten min er veldig hissig også, på grensa til det injurierende vil jeg si, kanskje det er en betingelse for å ranke :D Jeg må legge til at det er et forholdsvis lite firma da.
  Hvordan ranker den posten din nå?
   
 4. city Medlem

  Innlegg:
  14
  Virker dette som dere sier ligger nok Finn.no/Finn no m.fl. dårlig an eller godt an for blogging med en aldri så liten link til vår egen side:confused:
   
 5. webmoney

  webmoney Søkemotoroptimist

  Innlegg:
  607
 6. Kenneth Dreyer Well-Known Member

  Innlegg:
  3.820
 7. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.964
  Hva mener du?
   
 8. sKrud

  sKrud Meget sliten student

  Innlegg:
  1.627
  Humm... Tror virkelig Google elsker wordpress.. La ut et spill på her for 1 time siden, nå rangerer spillet som nr 2 i google.. Da over den spillsiden jeg linker til..(sprøtt, ja......)

  10 gnomes episode 2 - Google-søk
   
 9. Gomlers Member

  Innlegg:
  624
  Det virker som om Google har oppdatert algoritmer enormt de siste dagene. Blant annet så har jeg faste referansesøk jeg kjører en gang i mellom. På alle disse refereransesøkene legger jeg merke til at antall indekserte sider er drastisk redusert. Noen er til og med halvert. Før hadde jeg ord som gav eks. 20 millioner og 3 millioner treff, men nå finner jeg kun 10 millioner og 1.5 million osv.. mulig dette har gjort at Googlebot kan indeksere sider raskere. at de har på en eller annen måte filtrert ut "irrelevante" sider fra indekseringene sine..

  Absolutt veldig interessant!! :D
   
 10. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.964
  Blogger har blitt indeksert veldig fort det siste halvåret. Ofte på 5. min.
   
 11. Gomlers Member

  Innlegg:
  624
  Skulle ikke forundre meg om Wordpress og Google har en eller annen form for hemmelig RSS 7.0-samarbeid eller no ;)
   
 12. vidarlo Apache-junkie

  Innlegg:
  319
  Eventuelt så er det resultatet av veldig effektiv lenkespredning (RPC pingbacks, technocrati o.l), høg grad av standardkonformitet (wp produserer HTML som er fantastisk god og semantisk korrekt sammenligna med 99% av møkka der ute)...
   
 13. Gomlers Member

  Innlegg:
  624
  Tror nok kanskje du er inne på en ganske riktig sti der vidarlo! :) Når man tenker etter så er det nesten selvfølgelig..
   

Del denne siden