Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Starte lasting av neste side

kongen

kongemedlem
La oss si jeg har en webside med tre linker på. Når noen lander på websiden så begynner de tre sidene som det linkes til å "lastes" i bakgrunnen så når en link klikkes på så vises siden umiddelbart da den er ferdig lastet, og slipper lasting av tunge bilder etter linken er klikket. Hvordan kan det gjøres?
 

Jonatan

New Member
En grei måte å gjøre det på er å legge alle sidene i hovedsiden, så lenge de er statiske.

Om du da for eksempel i innholdsdelen av siden har en 3 div's hvor to av dem ikke er synlige, så kan du bruke JavaScript til å endre hvilke div som er synlig når linkene trykkes på.
 

kongen

kongemedlem
Det tre linkene går til eksterne sider, til andre domener. Kanskje jeg kan laste de inn i hver sin 1x1 <img> og håpe at sidene caches i browseren og "klargjøres" til linkene klikkes, eller vil ikke dette hjelpe?
 

Jonatan

New Member
Om det er eksterne sider kommer jeg bare på to løsninger for øyeblikket.

1. Bruk iframes i en skjult div, så brukeren aldri forlater siden din, men får innholdet fra den eksterne siden

2. Bruk ajax til å laste innholdet på den eksterne siden og bruke det på din side, har nok en del flere komplikasjoner enn det første alternativet.

Om du leser deg opp på caching kunne du sett på om det er mulig å "tvinge" nettleseren til å cache bilder. Disse bildene kan du finne fra den eksterne siden med ajax. Jeg er usikker på om dette funker, men kan være verdt et forsøk.
 
Topp