Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Stemmer det at redusert linkbygging-aktivitet fører til brutalt tap av posisjonering?

quicktech

Medlem
Hei!

Spørsmålet er ganske enkelt egentlig, som i tittel. Sett at man har drevet link bygging over en viss tid, og skapt si 5x nye linker hver dag i en periode på 2 måneder. Dette har ført til høyere posisjonering. Så reduserer man aktiviteten til 2x nye linker hver dag men uten at man har mistet noen av de tidligere linkene. Vil den reduserte aktiviteten i seg selv føre til et brutalt tap av posisjonering, eller er det først og fremst hvis man mister linkene at fallet kommer?
 

Erlend

Medlem
Dette spørsmålet er jo så og si umulig å svare på uten mer informasjon. Det spørs jo helt an på hva konkurrentene dine i Google gjør. Samtidig er det viktig at du skaper godt innhold på nettsiden din.
 

Erlend

Medlem
Det er uansett viktig at du fortsetter byggingen og ikke stopper opp fordi du har fått en posisjon du er fornøyd med. Da mister du garantert rangeringen din...

Det kommer jo helt an på søkeordet. Søkeord som det ikke er så stor konkurranse på, er det godt mulig at det ikke skal så mye til for å beholde posisjonen.
 

Self-Made.

Nybegynner
Selve domeneadressen er også kjekt å få med seg, kan være en konkurrent som scorer bedre på søkeordets relevanse til ikke alltid selve innholdet men domeneadressen.
Googles nysgjerrighet kjenner nesten ingen grenser
 
Jeg har sider som ikke har fått nye linker på flere år, og fortsatt ranker bra. Som det blir sagt kommer det selvfølgelig ann på konkurrentene.
 
Topp