Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Stort eller lite webdesign firma?

Har dere noen formening om hvorvidt det kan lønne seg å bruke et mindre selskap i utviklingen av en hjemmeside da disse kanskje vil være mer dedikerte til akkurat din side enn et stort firma. Prisen vil også kanskje være gunstigere.
Kan de "små"(nye) webdesignere enkelt håndtere semi kompliserte prosjekter med 1000 + sider?
 

Tonny Kluften

Administrator
Det er ikke kompliserte prosjekter om de 1000 sidene bygger på samme lesten...

Og ja, mindre selskaper er generelt billigere enn de store. Men ikke ta et som er for lite, det ideelle er å finne et firma som tjener ok på virksomheten sin, men som ikke bruker masse penger på overhead. Bruker du et nytt firma som ikke tjener penger vil du antageligvis stå uten support om ett år.
 
Høres fornuftig ut. Finnes det et slags konsulent firma hvor jeg kan leie hjelp til å finne det beste webdesign firmaet for meg. Er nok desverre ganske hjelpesløs på dette området. Sitter å leter igjennom veldig mange webdesignere, men har vanskelig for å skille de fra hverandre
 

Dag Frogner

Supermedlem
Hva med å sjekke ut noen her på forumet? Finnes mange her som er flinke på nettsider. En av de har du allerede pratet med. :)

Kan ikke helt se hvordan et konsulentfirma skal klare å skille disse noe bedre enn du klarer, uten at det koster mer enn det smaker.
 

Papirarbeid

New Member
Bare se på portfolioen til selskapet, så kan du se om de har levert noe lignende jobber. Du kan også ringe opp en av kundene deres og spørre om de er fornøyde, da kan du få et innblikk i hvordan de opererer.
 

peterandrej

pensjonert moderator
Små bedrifter kan, rent generelt, ofte gi tettere og mer personlig oppfølging enn store bedrifter. Det er jo ikke så rart, siden små bedrifter gjerne består av 1-5 personer. Det betyr, dersom de som driver bedriften er veldig ivrige, at du kan få langt bedre service hos små bedrifter enn hos store bedrifter.

Samtidig er små bedrifter mer sårbare - av samme grunn. Blir en av de ansatte sjuk legges liksom hele bedriften ned.

Store bedrifter har større ressurser, flere ansatte og må ansees som "tryggere" valg enn små bedrifter. Men hos store bedrifter blir du gjerne en kunde i mengden, så da kan du ikke forvente å bli prioritert på samme måte som hos små bedrifter (der du kanskje blir den viktigste kunden). Mindre personlig service hører med.

Prismessig har det ingenting å si hva du velger. Produktene koster omtrent det samme, uavhengig av selskapsstørrelse. Det som skiller prisen er hovedsaklig kvalitet. Et lite, prisvinnende designfirma koster med enn et stort designfirma som bruker ferdiglagde logotemplates, og omvendt.
 
Topp