Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Supergevinst.com ?

clinton4

Medlem
Reagerer litt på det at konkurransetilsynet kaller det pyramidespill..

Om jeg ikke husker feil, så var det ikke annet enn affiliateløsninger der? Er affiliateløsninger nå ifølge konkurransetilsynet pyramidespill?

Det er jo typisk konkurransetilsynet å kommentere før de egentlig har sjekket grundig. Problemet var vel heller at de ikke verifiserte de mobilnummerene som ble registrert, altså hvis jeg tastet inn ditt mobilnummer, ble du automatiskt trekt uten å måtte samtykke.
 

Msites Ltd

Livsnyter
Tror Timberlid i Lotteritilsynet har behov for litt innføring i annet enn lotteriloven for å få et litt større perspektiv på hva markedet har å tilby!
Men, igjen så ser vi at det er byråkrater som kan sitt eget regelverk inn og ut - men, har ikke en anelse om hva som rører seg ellers i verden!

Om det er foregått noen bevisst feil her vet vi ikke - men, vi kan vel anta at det er gjort det siden sidene er tatt helt ned. I så tilfelle er det synd for alle oss andre som forsøker å leve av dette!

Clinton, merker du noe nedgang i de periodene hvor dette er oppe i pressen? Eller er det business as usual for deg?
 

clinton4

Medlem
Vi har ikke merket noen nedgang, men nå driver jo vi etter gjeldene lovverk og både verifiserer og opplyser våre deltakere om priser. Det er bedre med 10 fornøyde deltakeren en 100 misfornøyde.
 

Daniel

q(O_o)p
Noen som har sjekka hva som står på siden nå?

Teknisk feil !

På grunn av at vår server/gateway hengde seg opp i en periode har flere medlemmer eller personer som har prøvd å melde seg på vår tjeneste mottatt store mengder sms-meldinger til pris 30 kr. Vi beklager dette på det sterkeste, og er i gang med prosessen for å rette feilen. Alle som har vært utsatt for denne feilen vil selvsagt få pengene refundert. Ta kontakt på elisa@supergevinst.com om det er spørsmål vedrørende denne saken.
 
Topp