Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Sveawebpay

Yngve Larsen

E-commerce ekspert
Anbefaler Klarna.no som har meget mye komptanse på området, spesielt teknisk assistanse. Noe som var mangelvare da vi laget integrasjon mot SveaWebPay.

Vi har laget integrasjoner mot tre leverandører som leverer slike tjenester i Norge, SveaWebpay, Klarna.no og Paybybill.
 

Yngve Larsen

E-commerce ekspert
Klarna har også, Paybybill tror jeg ikke har dette enda.

De butikkene vi har kjørt med fakturaløsning rapporterer om rundt 50% av salget med Faktura kontra kredittkort...
Det rapporteres også om at gjennomsnittlig salgssum øker.
 

n0stra

Medlem
Oi såpas. Er jo egentlig genialt, et fakturagebyr er jo noe folk er vant med, og man slipper hele herket med utsendelser og får bare papirer til regnskap og pengene overført så og si raskere enn med kortbetaling. Hvis det fungerer iallefall.

Og om resultatene er slik du sier er det jo ingen grunn til å ikke se nærmere på det.
 
K

Kontoristen

Guest
når du har fått penga dine allerede dagen etter bestillingen er det vel ikke ditt problem om kunden har gapet over for mye ?

Er ikke dette finansiell factoring da? Dvs at om ikke Svea får betalt fra dine kunder så må selger (ditt firma) tilbakebetale fakturabeløpet.
 

Fredrik

Medlem
Nei de kjøper kravet. Eller som de selv sier det: Klarna påtar seg kredittrisikoen for de finansielle betalingstjenestene i henhold til Generelle vilkår

Dvs, dersom kunden ikke betaler får butikken pengene sine uansett. Forutsatt at man har levert varen ihht avtalebetingelsene. Det betyr bla pakkesporing etc.
 
Topp