Kjapp og trygg hosting for Wordpress

SYSE lanserer Tornado Web Server

SYSE

Medlem
SYSE presenterer med stolthet en helt ny plattform for web-hosting som skalerer med alle behov og formål; fra små personlige hjemmesider, til de aller største nettstedene. Vi sørger for infrastruktur, drift, vedlikehold og oppdatering av plattformen, slik at du alltid kan fokusere på nettstedet ditt og ikke alt det underliggende.

Superskalerbart
Nettstedet ditt skal ikke gå ned bare fordi det er populært eller fordi du er flink til å markedsføre det. TWS takler alle slags trafikkbelastninger, og du skalerer opp ved behov. Nye ressurser (CPU, RAM, lagringsplass, båndbredde) er tilgjengelig med et museklikk og endringer lagres umiddelbart. Tjenesten krever ingen omstart og det er ingen forsinkelser.

High-Availibility (Active-Active)
For å unngå nedetid på dine nettsider ved for eksempel vedlikehold og feil er nettstedet ditt speilet til en aktiv fail-over som tar over trafikken dersom verten faller ned.

Managed Backup
Vi håndterer både backup og restores for deg, slik at du vet at dine data oppbevares og håndteres trygt og sikkert. Inntil 90 dagers retention og brann-backup inkludert.

1-Click SSL
Å sikre nettstedet ditt med SSL har tradisjonelt vært både teknisk krevende og dyrt. I Tornado Web Server kan du gjøre dette med et enkelt klikk, og hele prosessen tar bare noen sekunder.

1-Click WordPress-install
Selvfølgelig.

Sjekk ut på våre hjemmesider og Vimeo:
https://www.syse.no/hosting/web-server
https://vimeo.com/syse

PM for en gratis demo-konto.

Tekniske spesifikasjoner (utdrag):
SSH
FTP

Crontab

Apache 2
mod_rewrite

PHP 5.5.9 - phpinfo():
phpinfo()

Server API FPM/FastCGI (suPHP)
IPv6 Support enabled
Safe mode off

Zend Engine v2.5.0
ImageMagick 3.1.2

MySQL Client API version 5.5.37
 
Topp