tabetalt.no

En tråd i 'Innholds-kontroll' startet av tabetalt.no, 9 Sep 2014.

 1. tabetalt.no New Member

  Innlegg:
  8
  Hei alle netthandelsmennesker.

  TaBetalt er en relativt ny netthandelstjeneste, lansert sent 2013. Tjenesten er levert av OKB AS, som har mange års erfaring med utvikling av netthandelssystemer.

  På denne tjenesten kan du starte egen nettbutikk på 5 minutter! Systemet er svært fleksibelt og lar deg vokse fra en liten butikk med få produkter, til et stort skreddersydd system med mange integrasjoner.

  Formålet med å være tilstede på dette forumet vil fra vår side være å få konstruktive og gode tilbakemeldinger på områder vi bør bli bedre på, men også skape nye kundeforhold, eventuelle partnere og kontakter.

  Featurelisten utvikler seg stadig ettersom det er et godt spredt behov der ute for forskjellige utfordringer og behov.

  Vi hjelper deg å ta betalt og håper på mange gode tilbakemeldinger!

  Husk at du også kan kontakte oss direkte på support@tabetalt.no
   
 2. tabetalt.no New Member

  Innlegg:
  8
  Hei igjen!

  Den siste tiden har vi i tabetalt jobbet en del med instruksjonsvideoer for lettere å kunne vise hvor enkelt man kan komme i gang som nettbutikkeier. Disse ligger tilgjengelig på vår youtubekanal og viser deg pr. dags dato "Registrering og oppsett", "Forsiden på butikken" og "Visningsalternativer"

  Vi har i tillegg en hjelpeblogg som også inneholder en del generelle tips og triks for deg som skal starte opp nettbutikk.

  På utviklingssiden vil vi snart lansere mer avansert funksjonalitet hva gjelder lagerbeholdning og varianter av produkter. Mer informasjon om dette legges ut fortløpende.

  Hvis noen skulle ha spørsmål om plattformen, har ønsker eller lurer på noe om netthandel på det generelle plan er det bare å sende en pm eller ta det her, så skal vi svare så godt vi kan.

  / tabetalt.no
   
 3. picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.813
  Hvilket cms er benyttet her?
   
 4. tabetalt.no New Member

  Innlegg:
  8
  På landingssiden tabetalt.no har vi benyttet oss av blogengine, dette gjelder forsåvidt også hjelpebloggen, men som du ser har den en litt annen form en det hovedsidene har.

  For selve plattformen, der nettbutikkene settes opp er det ikke brukt CMS, men er satt opp i .NET og front-end messig har vi brukt twitter - bootstrap rammeverket.

  Håper dette var svar godt nok på dine spørsmål.

  /tabetalt,no
   
 5. Pointofsale.no Medlem

  Innlegg:
  33
  Må si jeg fikk helt bakoversveis av hvor omfattende deres vilkår er.
  Trodde de store amerikanske var drøye:)
  Ellers nydelig design og god struktur på priser samt info:)
  Har dere benyttet Goanimate på intro filmen deres?
   
 6. tabetalt.no New Member

  Innlegg:
  8
  Hei og takk for hyggelige ord og skryt!

  Det er for oss som leverandør viktig å kunne sikre oss når vi tilbyr et rammeverk der man kan ta betalt for produkter og tjenester. Dette blir forsåvidt også viktigere når vi etterhvert går internasjonalt med løsningen.

  /tabetalt.no
   

Del denne siden