Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Teknologia.no selges

oyvha6

New Member
Hei!

Jeg har siden 2009 drevet teknologia.no, et nettsted som omhandler teknologi, primært data og internett. Vi har ligget på rundt 400 unike brukere per dag, og har i perioder ligget på rundt 600 unike. Vi har hatt redaksjonelt samarbeid med adressa.no og fått flere av våre saker publisert der. Vi har også vært innom sol.no og fått våre saker eksponert der.

Teknologia.no har bygd seg opp til å bli et respektert nettsted iløpet av de siste årene, og vi bli stadig kontaktet av både presse og selskaper som ønsker å bruke oss i ulike sammenhenger. Vi har blant annet skrevet kronikk for magasinet Lederne, og blitt brukt som ekspertkilde for Vi Menn.

Undertegnede har selv vært journalist i NRK og har flere år med journalistikkerfaring. Nå har imidlertid tiden kommet for å gi stafettpinnen videre til noen andre. I en travel hverdag er det vanskelig å holde aktiviteten oppe så mye som teknologia.no fortjener. Derfor vurderer vi nå å selge hele nettstedet til noen andre.

Designet vi bruker er kjøpt for noen hundrelapper og modifisert til eget bruk. Per dags dato har vi stort sett søkemotortrafikk, men en del besøker oss fortsatt direkte.

Vi tjener rundt 100 kr på Adsense i måneden, og får 600 kroner hver andre måned gjennom et reklameselskap. Denne avtalen kan helt sikkert videreføres dersom aktiviteten holdes noen lunde oppe.

Vi har også en Facebook-side med over 970 likes. I tillegg har vi også en Twitter-bruker med over 1.000 følgere. Selve artikkeldatabasen består av over over 1.600 redasjonelle artikler.

Kontakes på oyvind@teknologia.no

Gi bud.
 
Sist redigert:

Erlend

Medlem
Har selv vært innom nettsiden noen ganger, og det ser ut til at du/dere har lagt ned et godt stykke arbeid med den.

Lykke til med salget :)
 
Topp