That free thing - TFT - ny pyramide?

En tråd i 'Generell snakk' startet av Tonny Kluften, 2 Apr 2011.

 1. Mortenxx Medlem

  Innlegg:
  91
  Denne pyramiden her kan man like gjerne velge å overse. Det er ikke verd å bruke tid på kritikk eller undersøkelser.
  * Beløpene er små, folk opplever ikke akkurat noe stort tap om dette kollapser.
  * Det kommer ikke til å "kollapse", folk bare trekker seg når de blir lei av å være medlem.
  * Dette flater ut veldig fort. Det var "in" bare en kort tid. Totalt er det 571 medlemmer i Norge ifølge kilde

  Istedenfor å sjekke ting selv velger jeg å kopiere inn ting fra Hegnar Online
  HegnarOnline - Debattforum
  Jeg tviler på at negativ omtale er årsaken til den lave interessen. Jeg tror at folk rett og slett ikke GIDDER å delta her, bortsett fra de som er litt "hekta" på nettverk. Jeg tror imidlertid at medlemstallet i Norge langt kommer til å overstige 5-10.000 totalt, hvis man også regner med de som slutter. Det vil si at jeg tror på en haug av kortvarige medlemmer, som er medlem i 1-3 måneder før de slutter - "det koster lite, så jeg kan ihvertfall SE på dette"-medlemmer.

  Vurderingen min er basert på at jeg selv ikke er spesielt interessert i gratistilbud. Jeg svarer nei til absolutt alle telefonselgere som skal sende meg noe gratis, uansett hvilken verdi de mener at det har. Jeg klikker heller aldri på annonser som lover noe gratis. Jeg VET at enkelte tiltrekkes av slike tilbud, men jeg vet også at folk blir temmelig kjapt lei av dem.
   
 2. Mortenxx Medlem

  Innlegg:
  91
  Jeg nedjusterer anslaget for hvor mange medlemmer de kan tenkes å få totalt, fordi dette går TREGT. Det ser nesten ut som om de får problem med å passere 1000 deltakere, ihvertfall hvis interessen daler like kjapt som den har gjort de 2 siste ukene (kilde = samme tråd som jeg linket til i forrige post - klikk på "vis alle innlegg" nede til høyre).

  Folk ser ut til å BRÅTT miste interessen, selv om de har vervet mange. Det var en ganske uventet utvikling. Det er riktignok noen som fortsetter å rekruttere, kanskje omtrent 10-15 nye deltakere hver dag.
   
 3. Mortenxx Medlem

  Innlegg:
  91
  Stoppet opp på snaue 1500 deltakere
  I Norge har dette stort sett stoppet opp. Det verves fortsatt deltakere, men det er omtrent like mange som sier opp medlemskapet også. Selskapet har nå også begynt å regne med utmeldte medlemmer i statistikken over medlemmer, altså at de "pynter på tallene" for å kamuflere at folk melder seg ut.

  Sør-Afrika er det eneste landet som har noen særlig fremdrift på verving (1700-1800 totalt). I resten av verden ser det ut til å ha stoppet opp eller være på vei nedover - eller at det ikke har klart å "ta av" i det hele tatt i de aller fleste land. Land med nylig kollapsede/forbudte pyramider har vist mest interesse

  De av deltakerne som først og fremst var interessert i gratisprodukter ser forresten ut til å være fornøyd med dette konseptet, altså at de HAR funnet ting som er av interesse. Det er stort sett deltakere som satset på dette som inntektskilde som har mistet motivasjonen. Jeg tror mange føler seg litt lurt av kompensasjonsplanens eksempler på inntekter, siden ingen har klart å komme i nærheten av eksemplene engang.
   
  TorsteinO liker dette.

Del denne siden