Tips og triks til gründere

En tråd i 'Generell business' startet av rune69, 10 Sep 2018.

 1. rune69

  rune69 Gjerrigknarken sjøl Forumleder

  Innlegg:
  1.535
  Fikk forleden inn et spørsmål om jeg kunne lage en oversikt over tjenester som gründere trenger/kan benytte seg av, men som er billige/gratis. Tipseren skriver så treffende at det finnes en rekke dyre tjenester som melker gründere (og ikke minst merker jo alle det når Brønnøysundregistrene er klar og telefonen kimer), men det finnes kanskje gode alternativer som ikke koster skjorta?

  Tipper at det finnes en rekke folk her inne med gode tips til alt fra veiledningstjenester, banktjenester, regnskap, software og annet som gründere bør sjekke ut (penger er vel alltid et problem for folk i startupfasen)? Kom gjerne med tips, enten det er din egen suppe du koker eller andres. Gjerne også om du har lenker til egen eller andres nettsider, så skal jeg skrible sammen en sak.
   
  KIA og Thor Erik Just Olsen liker dette.
 2. KIA Medlem

  Innlegg:
  318
  Dette er veldig bra. Skal du publisere informasjoner her, eller på nettstedet ditt? Hvordan vil du få informasjoner? på PM eller legges offentlig som innlegg?
   
 3. rune69

  rune69 Gjerrigknarken sjøl Forumleder

  Innlegg:
  1.535
  Kommer til å publisere artikkelen på siden min, men det er bare å tipse her i tråden (eller på PM om det er ønskelig) til glede for brukerne.
   

Del denne siden