Tips og triks til gründere

En tråd i 'Generell business' startet av rune69, 10 Sep 2018.

 1. rune69

  rune69 Gjerrigknarken sjøl Forumleder

  Innlegg:
  1.565
  Fikk forleden inn et spørsmål om jeg kunne lage en oversikt over tjenester som gründere trenger/kan benytte seg av, men som er billige/gratis. Tipseren skriver så treffende at det finnes en rekke dyre tjenester som melker gründere (og ikke minst merker jo alle det når Brønnøysundregistrene er klar og telefonen kimer), men det finnes kanskje gode alternativer som ikke koster skjorta?

  Tipper at det finnes en rekke folk her inne med gode tips til alt fra veiledningstjenester, banktjenester, regnskap, software og annet som gründere bør sjekke ut (penger er vel alltid et problem for folk i startupfasen)? Kom gjerne med tips, enten det er din egen suppe du koker eller andres. Gjerne også om du har lenker til egen eller andres nettsider, så skal jeg skrible sammen en sak.
   
  KIA og Thor Erik Just Olsen liker dette.
 2. KIA Medlem

  Innlegg:
  332
  Dette er veldig bra. Skal du publisere informasjoner her, eller på nettstedet ditt? Hvordan vil du få informasjoner? på PM eller legges offentlig som innlegg?
   
 3. rune69

  rune69 Gjerrigknarken sjøl Forumleder

  Innlegg:
  1.565
  Kommer til å publisere artikkelen på siden min, men det er bare å tipse her i tråden (eller på PM om det er ønskelig) til glede for brukerne.
   
 4. Miniforetak

  Miniforetak Medlem

  Innlegg:
  119
  Hei Rune. Fulgte du opp denne? Hvis du fortsatt har en slik artikkel, så tipser jeg om «min egen suppe», Miniforetak.no. Opplæring for enkeltpersonforetak og de minste aksjeselskapene. Både gratismedlemskap og betalt medlemskap (til svært overkommelig pris, etter min subjektive mening). Ta den med hvis du synes det er ok.
   
  rune69 liker dette.
 5. rune69

  rune69 Gjerrigknarken sjøl Forumleder

  Innlegg:
  1.565
  Kommer nok til å følge opp denne ja, men da trenger jeg litt mer "kjøtt på beinet". Tar med din, selvsagt!
   
  Miniforetak liker dette.

Del denne siden