Total Google SLAP

En tråd i 'Adwords' startet av kongen, 14 Sep 2010.

 1. kongen

  kongen kongemedlem

  Innlegg:
  2.748
  Du har kanskje hørt om alle affiliates som har mistet sine Adwords-kontoer? Ta en titt på dette:

  https://www.google.com/comparisonads/mortgages

  Link til denne sammenligning-av-lån-siden dukker opp som første annonse på "sponsede koblinger" ved søk på "mortage rates" (hvis du søker fra USA). Opererer Google som en mega-super-affiliate og gjør det enkelt ved å fjerne alle andre affiliates fra å annonsere på Adwords? Og selv ha første annonse som de ikke betaler for?

  Når kommer dette til Norge tro? Og hvor mange nisjer skal Google ta over som en affiliate/agent? Og når Big'G gjør dette i Norge, hva tror dere vil skje med alle sammenligning-av-lån-sidene som noen affiliates her forsøker så desperat å rangere for på førstesiden i SERP? De vil bli borte borte borte... langt og lengre borte enn førstesiden...

  Don't Be Evil
   
  testdriver liker dette.
 2. Msites Ltd

  Msites Ltd Livsnyter

  Innlegg:
  3.196
  Ja, nå kan vi sitte der med skjegget i postkassa for å ha hjulpet google å få den posisjonen de har fått! :)

  Men, de er vel i det store og hele avhengig av å ha oss andre annonsører der også ;-)
   
 3. Pong

  Pong Jeg selger sʇɥƃıluʍop :)

  Innlegg:
  3.459
  Google må passe seg litt når det gjelder sine tjenester, da det finnes alternativer som koster lite for sluttbrukeren å velge.

  For å sammenligne så tar det mye tid hvis jeg skal bytte ut MS Office (koster penger) med Open Office (gratis), eller Vista med Ubuntu, selv om jeg ville gjort dette med en ny maskin jeg ville kjøpe.
  Å gå fra Google til Bing, Ask, Yahoo - er langt fra likemye arbeid.

  Det er nok en magisk grense før man blir stemplet som ond. Men går man over den er det gjort. Her har de tatt et steg (og gått fra å være tjenesteleverandør til innholdsleverandør med et fortrinn). Skulle ikke forundre meg hvis noen hadde saksøkt Google for utnyttelse av posisjonen sin.
   
 4. Kenneth Dreyer Well-Known Member

  Innlegg:
  3.820
  Jeg har en kunde innenfor dette segmentet og vi har vært klar over denne trenden lenge. Vet ingenting om når dette ruller ut i Norge, men vi har for lengst begynt å tenke på andre kanaler for å tiltrekke seg trafikk, samt andre teknikker for å forbedre nettsiden:

  - Vi satser hardt på epostmarkedsføring, noe som har gitt en fantastisk ROI.
  - Vi eksperimenterer med tradisjonell display-kjøp.
  - Sosiale medier
  - Andre alternative PPC kanaler.

  I tillegg til dette har vi for fullt begynt arbeidet med å forbedre nettsidene gjennom konverteringsoptimalisering. Det er viktig å stå på så mange bein som mulig, slik at bedriften ikke går konkurs om Google skulle rulle ut dette i Norge også i en nær fremtid.

  Bygg bedre nettsider, optimaliser for maksimal måloppnåelse og eksprimenter som en gal-mann i alle kanaler man kan promotere seg i.
   
 5. kongen

  kongen kongemedlem

  Innlegg:
  2.748
  Nå er det utvidet til kredittkort og lead generering til banker.

  Og noe sier meg at reiser er det neste.
   
 6. kongen

  kongen kongemedlem

  Innlegg:
  2.748
  Sist redigert: 14 Sep 2011
 7. kongen

  kongen kongemedlem

  Innlegg:
  2.748
 8. n0stra Medlem

  Innlegg:
  518
  Ser at flightsearchen deres jo er utrolig mye mer visuell og profesjonell enn den Finn.no og andre leverer. For meg som flyr opp og ned med et lite barn er det et helvette innimellom og jeg har mange ganger ønsket en tjeneste lik denne som enkelt gir meg mulighet til å se over kombinasjoner av forskjellige selskap og datoer for å planlegge slik at økonomien går opp. Finn.no og andre virker som de er mer opptatt av å selge billetter og lite interessert i å gjøre dette enkelt. Frem og tilbake og søke på nytt og på nytt med flere sekunders venting. Nei takk.
   
 9. kongen

  kongen kongemedlem

  Innlegg:
  2.748
 10. OldHP Medlem

  Innlegg:
  1.336
  Damn google.. korrupte spør du meg.. var litt frekk i kjeften på forumet hos google og såg idag page ranken min på den omtalte siden jeg snakket med de om falt 1.
   
 11. Tony J

  Tony J Alle skal få

  Innlegg:
  1.509
 12. kongen

  kongen kongemedlem

  Innlegg:
  2.748
  Internet giant Google is working on top-secret plans with Michael O'Leary's Ryanair in a bid to completely transform how consumers search for, select and buy airline tickets

  It'll blow comparison sites like Skyscanner out of the water


  Google plan to change how we buy tickets forever
   
  Sist redigert: 13 Jan 2014
 13. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.969
  O'Leary = bla, bla, bla, som vanlig.

  Ja, kanskje Google skal liste opp flypriser i søkeresultatene. Men de får ikke listet alle flypriser hos aktørene som kjøper billetter i bulk og selger til rabatterte priser. Så de laveste prisen vil kanskje ikke ligge på Google. Og det vil mange folk være klar over.
   
 14. kongen

  kongen kongemedlem

  Innlegg:
  2.748

Del denne siden