Tråder skal ikke startes for å bygge lenker

En tråd i 'Nytt fra WF' startet av Tonny Kluften, 14 Mar 2012.

 1. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.969
  Tråder skal ikke startes for å bygge lenker til egne nettsteder/blogger!

  Det er noen som stadig starter tråder her hvor man presenterer en nyhet skrevet på egne nettsider/blogger. Det er annenhånds opplysninger som er på de nettsidene.
  Så heretter., hvis dere har viktige nyheter å presentere, henvis til nettstedene hvor nyheten opprinnelig ble funnet, det er mye bedre kilder.

  Dette gjelder ikke mange, men hvis du lurer på om du tråkker over grensa så er det sannsyligvis akkurat det du gjør.
   
 2. adeneo

  adeneo Medlem

  Innlegg:
  1.611
  Her er jeg enig med deg Tonny, og jeg skrev akkurat om dette på bloggen min, og det er en uting om man stadig skriver innlegg med unødvendige linker til sin egen blogg, slik som min blogg, men jeg skriver kun innlegg som har linker til bloggen min når jeg har relevante nyheter å kommer med som jeg har skrevet om på min blogg. Med andre ord bør man unngå å linke til egne blogger titt og ofte!
   
 3. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.693
  Så det du sier er at det er greit å linke til egen nettside, om denne er opphavet til informasjonen? Eller er det ikke greit i det hele tatt?
   
 4. picxx

  picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Det er vel lov å tenke sjøl.
  De som slenger ut lenker og vet at det bare mer eller mindre er et referat fra en nyhet de har lest en annen plass er nok ganske klar over dette selv.
  WF har egen kategori for de som ønsker å vise frem nettsiden sin.
   
 5. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.969
  Ja, nemlig. Det som ikke er greit er å poste link til sin egen versjon av en nyhet fra nettavisene/blogger, ofte kortversjon, ofte uten bilder osv., så poste det med link. Da er som regel orginalkilden veldig mye bedre, har mer bakgrunnstoff osv.
   

Del denne siden