Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Tradetracker - deling av epostadresser

Flere som fikk epost fra tradetracker i dag?
(Jeg fjernet lenken til excelregnearket, men i det regnearket ligger 3000 epostadresser. )
Er ikke dette noe merkelig?? Man distribuerer ukritisk liste med epostadresser fra folk som virkelig ikke ønsker nyhetsbrev osv..

PHD COPENHAGEN A/S melder på vegne av kampanjene Nordiclån, LEASY, Focuslån, Modus Finans og Thorn Privat Finans at epostadresser i listen nedenfor ikke skal motta nyhetsbrev ved promotering av forbrukslån fra PHD COPENHAGEN AS.

Last ned listen via denne lenken:snipp ER_2017.xlsx

Denne mottager skal heller ikke ha mail vedr. noen av disse kampanjene:
kim@snip.com

Vennligst oppdater alle deres e-postarkiv umiddelbart og senest før neste e-postutsendelse.
 

John Alden

New Member
Hei

Vi takker for årvåkenhet når det gjelder våre aktiviteter på nettet. Ris og ros gjør oss bedre.


Når det gjelder akkurat denne nyhetsmailen, så er den sendt ut til våre kontraktspartnere etter ønske og oppfordring fra PHD Copenhagen. Det er helt kritisk at forbrukere som reserverer seg mot mottak av kommersiell e-post, faktisk blir fjernet fra alle relevante mailinglister. Det blir helt umulig å gjennomføre dette, uten å fortelle hvilke e-postadresser som skal fjernes. Dette er altså bakgrunnen for at denne listen ble sendt til våre kontraktspartnere (publishere).

Et vesentlig poeng ved kommunikasjon og formidling av sensitiv informasjon, er krav om konfidensialitet. Denne konfidensialiteten er alle våre publishere gjennom kontrakten med TradeTracker forpliktet til å overholde. Vi er imidlertid klar over at kontrakten med oss ikke er en garanti mot illojalitet. Eventuelle brudd på kontrakten vil få konsekvenser for den det gjelder. Vi setter derfor pris på at deltakere i dette forumet er årvåkne og rapporterer eventuelle brudd på avtaler inn til TradeTracker.


Mvh
TradeTracker Norge AS
John Alden
Account manger
 
Topp