Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Trenger du artikler?

looper

Medlem
Hei.

Har du en blogg eller nettside som sårt trenger innhold men du har ikke tid? Jeg er i en liten overgangsfase (jobbsøkende) som gjør at jeg må tenke kreativt. Jeg har over lang tid prøvd å kjøpe artikler men blir stort sett misfornøyd bortsett fra et par ganger. Jeg kommer til å legge vekt på å skrive unikt og så seo-vennlig som mulig. Jeg er ingen bokstavrev så jeg kommer til å kjøre ekstra hardt på å elimenere skriveleifer og andre feil.

Har selv skrevet mye på mine egne blogger med spesielt gode resultater innenfor gambling, finans (herunder gjeld og refinansiering) og ferie. Men tar gjerne noen nye utfordringer.

Jeg søker i utgangspunktet bulker. Det vil si 10 artikler per oppdrag eller mer. Jeg vil sette meg ned på mandag og kordinere bestillingene slik at jeg kan gi dere en forventet leveringstid.

Pris 0,30 per ord.
Min 250 ord per stk.

Jeg sender faktura.

Ta kontakt på PM for mer informasjon.
 

sKrud

Meget sliten student
Send meg en mail til morten (a) kasinonett dot com, så skal vi nok bli enig:) har masser som må skrives.

Trenger å vite hvor mye du kan skrive, har i likhet med tonny typisk 100-200 som skal skrives.

ta kontakt.
 

looper

Medlem
Jess, Tonny står først i rekken. Men skal fylle en måned med arbeid minst så det blir nok plass til alle. Jeg har tatt meg fri i helgen med jr etter en ganske så slitsom uke så setter meg ned på mandag og koordinerer dette. Det beste for alle parter er å ha tidsfrister på arbeidet.

Alle som har sendt PM vil få svar men bare gi meg litt tid.

Mvh
 
Topp