Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Trenger pålitelig person til vedlikehold av ca. 15 wp-installasjoner

hansson

Langveisfarende
Noen som kan anbefale noen solide folk som kan ta dette oppdraget på årsbasis?

Jobben går ut på å holde alle wp-installasjonene våre oppdatert, inkludert plugins. Må teste at alt fungerer. Tilbyr årskontrakt og muligheter for tilknyttede oppdrag i tillegg til grunnjobben. Oppdatering må gjøres når en ny wp-versjon kommer.

Send heller mail enn PM: hansson@conta.no
 

picxx

Well-Known Member
Det finnes jo muligheter for å gjøre dette automatisk.
Du skal ha en som følger med, og gjør dette manuelt?
 

hansson

Langveisfarende
Vi har ikke noe fokus på dette i det hele tatt, det er bare et nødvendig onde med å drive med det andre vi driver med, og jeg har rett og slett ikke hatt tid til å forske for mye på det. Liker generelt verken plugins eller andre ting, prøver å holde ting så rent og enkelt som mulig. Og så var dealen at vi tidligere hadde en frilanser som gjorde denne jobben, men som vi trenger en erstatter for. Så jeg var bare interssert i å betale noen som tok seg av det for oss. Win-win-situasjon.... penger ut, penger inn, jobb ut, satisfaction inn.
 

hansson

Langveisfarende
Noen ganger er man godt tjent med å betale litt mer for å få varene levert enn å vente på at man har tid til å hente de på bondegården selv ;)

Det lærer man ganske fort når man begynner å ansette folk og sette ut jobber. Sånn må det vel nesten bare bli. Vi har også serverforhold og sikkerhetsforhold som gjør at det ikke bare er rett fram å installere en plugin beregnet på vanlige webhoteller og håpe at det funker. Det må testes og fungere. Noen av sidene våre har ganske stor trafikk.
 
Topp