Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Trenger råd ang. implementering av Bring integrasjon i Magneto og Wordpress

Monabella

New Member
Hei,

jeg vurderer å få laget en webshop, og den anledning lurer jeg på om hvordan kan man få implementert Bring integrasjon i Magneto og Wordpress. Jeg vet at noen nettfirmaer selger sånne løsninger i Norge, men hvis jeg skal bruke en webutvikler fra India, Pakistan, Korea eller Kina, hvordan skal jeg da få vedkommende til å få utført det arbeidet?

Har dere noen tips?

Ser frem til gode råd.

På forhånd takk.
 

rattata

Medlem
Hvis du har en utvikler, så gir du dem denne linken:
http://developer.bring.com/api/
...og de kan lage en modul/addon til deg. Vær oppmerksom på at mange nettbutikkløsninger allerede har integrasjon mot Bring, og det vil koste deg en del å utvikle en ny modul. Vil tipppe at utvikling av en enkel shipping guide vil koste rundt $500 i landene du nevner.
 

Monabella

New Member
Hei, tusen takk for svaret. Kan du anbefale noen moduler som er rimelige og ser moderne ut? Vil ikke ha sånn "jalla" greie som ser ut fra etterkrigstiden med DOS bokstaver. ;)
 

xdex

Medlem
Finnes allerede alternativer der ute, og siden du allerede har fått en lenke du kan gi videre til en utvikler, kan du kjøpe noe som er ferdigutviklet allerede. https://www.nettpilot.no/produkt/bring-fraktguiden-api-til-woocommerce/ dette gjelder WP/WooCommerece, og har vært diskutert her inne flere ganger (søk) ett kjapt google søk vil gi det alternativer til magento.

Visste ikke at Katrina Kaif kunne så godt norsk (ref, bildet ditt).
 
Topp