Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Valg av giveaways

adiabatisk

Medlem
Hva synes dere om giveaways og/eller konkurranser som hjelpemiddel til å promotere et nettsted?

Vil gjerne ha litt innspill, og evt. hva dere tror hadde slått an.
 
Sist redigert av en moderator:

Julian Alois Barthel

Webmaster innenfor Reise
Visa Gavekort - Visa Gavekort - SpendOn
altid en slager...

Kort info! det er Visa Gavekort som funker som et vanlig mastercard/visa
Dra kortet og skriv under..
funker overalt!
hvis man skal bruke det på nett må man bare kalle seg Spendon ;)
Hvis ikke kan du se på sånne kontor artikkel bedrifter ofte de har "bestill 25 mp3 spillere for 100 kr stykket" da er det nesten alltid sånn at du får logoen din trkket på
 

picxx

Well-Known Member
Spendon er vel ikke annet enn et prepaid visakort.
Kanskje nytt i norge, men en gammel nyhet i store deler av resten av verden.
Ved hjelp av f.eks. payoneer kan man f.eks. skaffe seg prepaid mastercard.

Ang. konkurranser for å promotere seg er det i utgangspunktet positivt, men møkkprogram som f.eks. euroads har tildels ødelagt markedet med alle sine "vinn gratis tamponger i juni" kampanjer, som i bunn og grunn ikke er annet enn e-mail harvestere.

Da har jeg egentlig mere tro på kuponger, rabattkoder og slikt som gir brukeren en reell rabatt på dine produkter/tjenester ved bruk.

Sier ikke at konkurranser ikke virker, men tror at du da må ha et såpass bra renomme blant dine brukere at de faktisk stoler på at de ikke får servert "møkk".
 

hohohoo

Medlem
Konkurranser og giveaways fungerer, brukt på riktig måte. picxx har noen gode poeng, hurtigsvarspremie/rabatt eller bestill for "x kroner" og få "n kroner i rabatt" på neste ordre.

Et annet alternativ er å kjøre en for for spørreskjema på siden, og gi premie til de som svarer. Og det er overraskende hvor lite som skal til for at folk føler de får noe gratis. På vegne av kunde kjørte jeg en gang en spørring vedrørende hvilke vaner og hva slags forhold de hadde til å handle på nett. På den første runden svarte ingen, når vi ga bort en trådløs mus i hurtisvarspremie svarte omtrent samtlige.
 

adiabatisk

Medlem
Takk for svar.

En annen ting som er høyst relevant i forhold til giveaways o.l, er lojaliteten til de som blir tiltrukket. Hvor stor andel regner dere med blir fast inventar?:D Er det gjort noen erfaringer der?

Jeg forutsetter selvfølgelig at det er en viss kontinuitet på innhold, og at det er generelt god kvalitet på nettstedet.
 
Topp